sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Bandiții lui Florea l-au băgat pe fostul colonel SRI Bretfelean la Unirea cea cu tensiuni etnice. Reactivare pentru cel care a fost zburat din conducerea SRI Maramureș pentru încălcarea gravă a statutului SRI?!Bandiții lui Florea l-au băgat pe fostul colonel SRI Bretfelean la Unirea cea cu tensiuni etnice. Reactivare pentru cel care a fost zburat din conducerea SRI Maramureș pentru încălcarea gravă a statutului SRI?!
Hotnews zicere. Și nu știe ce mizerii a făcut Bretfeleanul cu multe grade, fapt pentru care SRI i-a luat șefia SRI Maramureș pentru încălcarea gravă a statutului SRI ! Și cu mâncărime, atunci când nu merge, abonat cu gașca în uniformă, după vin, în Moldova, pe banii publici.
Ultima situatie tensionata, care a necesitat mediere, a vizat solicitarea venita din partea Liceului Teologic Romano-Catolic, printr-o serie de politicieni UDMR, de evacuare a doua sali de clasa ale Colegiului National Unirea din Targu Mures, desi pentru spatiile respective exista o conventie incheiata intre Primaria Targu Mures si Statusul Romano-Catolic, valabila pana in 2019.

Reprezentantul Primariei Targu Mures in Consiliul de Administratie al Colegiului National Unirea, Valentin Bretfelean, reclama atunci ca tensiunile aparute isi au radacina in actiunile ISJ Mures din anul 2015, cand s-a decis infiintarea Liceului Teologic Romano-Catolic.

Acesta arata ca, prin "modificarea fortata" a planului de scolarizare, fara a consulta Consiliul de Administratie al Colegiului National Unirea, ISJ Mures a desprins mai multe clase din acest colegiu pentru ca noua entitate sa ajunga la 300 de elevi, dupa ce initial era vorba ca liceul respectiv se va forma exclusiv cu clase luate de la Colegiul Reformat Bolyai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu