luni, 21 noiembrie 2016

Bandiții mituitului Dorin Florea au trecut de la târg de arte și meserii de 50.000 de lei la unul de 235.000 de lei! Pentru ce gunoi etnic PNL, bombă cu pretenții irlandeze, consilier de retardat, rudă de șef PNA sau bilingv microfonist se fură?Bandiții mituitului Dorin Florea au trecut de la târg de arte și meserii de 50.000 de lei la unul de 235.000 de lei! Pentru ce gunoi etnic PNL, bombă cu pretenții irlandeze, consilier de retardat, rudă de șef PNA sau bilingv microfonist se fură?
Pentru că Târgu-Mureș e orașul hoțiilor românești, pe zdrențe  etnice întreținute de banditul din  primărie, chiar dacă dobitocul lui bețivan din SRI  face campanii cretine și aruncă impresii de tulburări etnice. Doar e orașul în care pistolarul bețivan viza atacuri ale vandalilor, vinderea UMF, A Târgu-Mureșului și Ardealului și golănii în CA la licee românești. Demențe  cu interes SRI Mureș și nu numai.


Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!
Bandiții lui Florea dovedesc apetență pentru scurs banii publici pe tot felul de găinari români din camarilă. Acest lucru se poate numi și Târgul de arte și meserii. 50.000 de lei folosiți anul trecut, înscrieri pe o gagică de la Dublin Irish Pub, Someșan cu afacerile cu primăria prin băiatu-su se conformează și cară elevii pentru ca porcul etnic să poată cheltui banii pe camarilă cretină și românească!
Anul acesta, pungașii fac iar târg, probabil tot pe madam aia de la Dublin Irish Pub. Atenție, hoții lui Florea au scos din banii publici și revista, pe care, probabil, o decontează tot pungașul jegos cu publicitatea, lepra cu cartel și notar, ca orice escroc român, după modelul monitorul primăriei, scos la biroul de presă și decontat pe zdreanța etnică cu firmă privată!


Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!
Ce nu vă spun bandiții din Primăria Târgu-Mureș sunt costurile: Târgul de arte și meserii, inventat  în parteneriat cu Someșan cel cu afaceri în familie cu primăria, pe fiu-su, cu probleme cu actuala nevastă, urmărită inițial pentru complicitate pentru votul vrut de banditul mare PDL pentru retardatul de subordonat cu fotbalul! DNA, verifici și cupele liceelor cu dedicație pe întreținutul Joma și pentru retardatul cu fotbalul?! 50.000 de lei, adică cam tot cât a dat porcul pedelist sindicaliștilor și poliției lipitoare de autocolante în campania hoțului PDL, pe motiv de sport cu sereiști ratați. Căutați intermediarii dintre bandiții PDL Mureș și hoții etnici din camarila banditului din primărie!
Primaria Municipiului Tg. Mures organizeaza "Targ de Arte si Meserii" in perioada 7-9 aprilie 2015.
Partener: Inspectoratul Scolar Judetean Mures

   Primăria Tîrgu Mureş în parteneriat cu Universitatea Cultural Ştiinţifică, Inspectoratul Școlar Județean Mureș şi Liceul Vocaţional Pedagogic „Mihai Eminescu" din Tîrgu Mureș organizează a treia ediție a Târgului de Arte şi Meserii. Evenimentul se va desfășura în Cetatea medievală din Tîrgu Mureș, începând de miercuri 23 noiembrie 2016, ora 11.00, până vineri, 25 noiembrie 2016.  La târg vor participa 12 instituţii de învăţământ, care îşi vor expune oferta educațională. Părinţi, dascăli şi elevi se vor putea orienta din timp, astfel încât să aleagă şcoala potrivită.  „Târgul de Arte şi Meserii devine o tradiție la Tîrgu Mureș. Oraşul are nevoie de profesionişti, formaţi pentru meserii care se regăsesc pe piaţa muncii. De aceea, invit părinţii să vină la acest târg şi să privească cu responsabilitate  alegerile pe care le fac copiii lor pentru viitor. Ne-am săturat de generaţii cu diplome cumpărate care îngroaşă rândul şomerilor sau al angajaţilor necalificaţi, acum e rândul profesioniştilor. Faptul că  Târgul se află la a treia ediţie, dovedeşte că şcolile au oferte serioase, iar târgumureşenii sunt interesaţi," a declarat primarul Dorin Florea.

La ediţia precedentă, care a avut loc în primăvară, au participat aproximativ 10.000 de persoane. Dacă tematica de atunci a fost mecanica auto, de data aceasta Târgul de Arte şi Meserii se axează pe întreţinere şi înfrumuseţare corporală, pe sănătate, nutriţie sau sport.

Târgul de Arte şi Meserii, devenit etalon pentru oraş, se va desfăşura în Cetatea Medievală. În fiecare dintre cele trei zile, standurile cu oferte educaţionale vor putea fi vizitate între orele 09,00 şi 17,00.

Serviciul de relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu