marți, 29 noiembrie 2016

Bandiții lui Florea raportează 10.000 de persoane la posibila hoție de 60.000 de euro, adică 6 euro per participant!



Bandiții lui Florea raportează 10.000 de persoane la posibila hoție de 60.000 de euro, adică 6 euro per participant!
Pentru că banditul etnic are mereu de furat pentru scursurile lui subordonate din PNL, românii fomiști PDL/PNL cu firme abonate la furat prin primărie și pentru că o ediție a costat 50.000 de lei, pentru ca ultima să coste peste 220.000 de lei, adică de peste 4 ori suma de furat! Atenție, DNA, la scursurile schizofrene, bilingve, guriste și microfoniste, la hoții români cu restaurante sau nu cu specific irlandez, atenție la toate jegurile etnice întreținute prin furt etnic!
P.S. DNA, ia verifică cum nebunul a dat mită electorală pentru 1700 de profesori la cadavrul lui Țerbea, cum nebunul a dat burse în campania electorală și cum zdreanța s-a folosit de prostul PSD pentru cei 400.000 de euro pentru lucrări la liceul maghiar, ca să  nu  mai spunem că banditul a furat copiilor și banii pentru Cupa liceelor, escrocherie românească a gunoiului consiliat de securistul bețivan pentru rahatul Joma. Furt calificat al borfașilor români!


Târgul de Arte şi Meserii organizat de Primăria Tîrgu Mureş la iniţiativa primarului Municipiului Tîrgu Mureş, Dorin Florea,  în parteneriat cu Universitatea Cultural Ştiinţifică şi Liceul Vocaţional Pedagogic „Mihai Eminescu" este considerat un succes. La această ediţie numărul  celor care au trecut pe la standurile amenajate a depăşit 10.000.Timp de trei zile, părinţi şi elevi au avut acces la informaţii privind oferta educaţională. 12 instituţii de învăţământ şi-au prezentat specializările în meserii căutate pe piaţa muncii. Astăzi prezentăm alte două unităţi şcolare care au participat la târgul organizat în Cetatea Medievală. Colegiul Economic „Transilvania" dispune pentru învăţământul liceal de patru profile: tehnician în administraţie, tehnician în activităţi economice şi de comerţ şi tehnician în turism. Iar pentru învăţământul profesional pune la dispoziţia celor interesaţi profilul de ospătar- vânzător în unităţi alimentare şi bucătar. La standul Colegiului Economic „Transilvania" elevii au prezentat împreună cu agentul economic invitat la Târgul de Arte şi Meserii câte trei meniuri vegetariene pe zi. Elevii Liceului Tehnologic „Ion Vlasiu" au demonstrat la faţa locului, în fiecare dintre cele trei zile, cum se lucrează lemnul, cum iau naştere sculpturile şi au prezentat machete din lemn pentru amenajări interioare. Mai mult, liceenii de la chimie industrială  au prezentat variante de săpun realizate în laboratorul de chimie al şcolii. Liceul Tehnologic „Ion Vlasiu" are un profil tehnic–designer mobilă şi amenajări interioare, prelucrarea lemnului, chimie industrială şi operator procesare text/imagine. Pe lângă acestea există şi  un profil de resurse, şcoală postliceală şi şcoală de maiştri.

Serviciul de relaţii publice interne şi internaţionale


DNA Târgu-Mureș, atenție la hoțiile Târg de arte și meserii și decontările banditului etnic PNL pentru reviste cu același scop din primăria mega-hoțiilor târgumureșene și cu mituiții PNL încă la locul furturilor
Cum bandiții lui Florea au făcut praf 100.000 de lei pe două ediții Târg de arte și meserii și dedicații etnice, atenție, DNA, bandiții fac a treia ediție fără firmele private abonate, ci cu alți parteneri. Să ghicim, o nouă dedicație a banditului etnic pe gașca românească susținută de porc?



Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!



Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!
Bandiții lui Florea dovedesc apetență pentru scurs banii publici pe tot felul de găinari români din camarilă. Acest lucru se poate numi și Târgul de arte și meserii. 50.000 de lei folosiți anul trecut, înscrieri pe o gagică de la Dublin Irish Pub, Someșan cu afacerile cu primăria prin băiatu-su se conformează și cară elevii pentru ca porcul etnic să poată cheltui banii pe camarilă cretină și românească!
Anul acesta, pungașii fac iar târg, probabil tot pe madam aia de la Dublin Irish Pub. Atenție, hoții lui Florea au scos din banii publici și revista, pe care, probabil, o decontează tot pungașul jegos cu publicitatea, lepra cu cartel și notar, ca orice escroc român, după modelul monitorul primăriei, scos la biroul de presă și decontat pe zdreanța etnică cu firmă privată!


Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!
Ce nu vă spun bandiții din Primăria Târgu-Mureș sunt costurile: Târgul de arte și meserii, inventat  în parteneriat cu Someșan cel cu afaceri în familie cu primăria, pe fiu-su, cu probleme cu actuala nevastă, urmărită inițial pentru complicitate pentru votul vrut de banditul mare PDL pentru retardatul de subordonat cu fotbalul! DNA, verifici și cupele liceelor cu dedicație pe întreținutul Joma și pentru retardatul cu fotbalul?! 50.000 de lei, adică cam tot cât a dat porcul pedelist sindicaliștilor și poliției lipitoare de autocolante în campania hoțului PDL, pe motiv de sport cu sereiști ratați. Căutați intermediarii dintre bandiții PDL Mureș și hoții etnici din camarila banditului din primărie!
Primaria Municipiului Tg. Mures organizeaza "Targ de Arte si Meserii" in perioada 7-9 aprilie 2015.
Partener: Inspectoratul Scolar Judetean Mures

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.