vineri, 4 noiembrie 2016

DNA Târgu-Mureș l-a luat pe escrocul Ștefan Someșan. Noi muniții pentru DNA!DNA Târgu-Mureș l-a luat pe escrocul Ștefan Someșan. Noi subiecte/muniții pentru DNA!
1.     Angajarea nevestelor lui Someșan, câte or fi fost și câte au rămas. Merită verificat.
2.     Afacerile lui alfa-fiu-su pe școli și universități, intervențiile unora la directori, la locul de muncă a celor care nu vor mansardare pe ins.
3.     Căratul elevilor la manifestările politrucilor. 3 sau 4 clase de la fiecare școală, dovezi pe siteul IȘJ Mureș.
4.     Hoția cu Cupa liceelor, cu bani furați copiilor, de care plângea și Someșanca în ședință de CL. Furt de sute de mii de euro, IȘJ pe afiș, cu hoțiile ASA/FCM pentru Joma.
5.     Hoția cu burse date în ultima zi de campanie a porcului etnic liberal și asociat la hoții.
6.     Hoția cu semnături obligatorii luate părinților pentru termopane, pișcoturi sau zugrăvire săli de sport.
7.     Afacerile cu concursuri ilegale și cu plată, afacerile cu circ în școli, în timpul orelor. Gen gunoiul Sigma.
8.     Ilegalitățile cu vânzătorii de dulciuri în școli, cu sau fără autorizații, dar fără case de marcat. Evaziune clasică, otravă pentru elevi.
9.     Afacerile cu reabilitare tâmplărie de lemn, pe firmele trepădușilor cu termopane sau boarfe PNL.
10. Afacerile cu închiriat sau dat teren de sport unui particular care construiește de capul lui alte terenuri, afacerile zumba,  cu chirie sau pe șmecherie de mafiot în școli, gen școala 7.
11. mită electorală, 1700 de profesori care au mâncat ca niște porcușori la mizeria lui Țerbea.
Luni, 07 Martie 2016 12:51 | Imprimare | Email
Marime text:
Complexul „President” din Tîrgu Mureş a fost gazda întâlnirii dintre cadrele didactice din localitate şi reprezentanţii Primăriei municipiului. Întâlnirea, la care au participat peste 1.600 de profesori, a fost organizată cu prilejul Zilei de 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii. „Doamnelor şi domnilor învăţători şi profesori, doresc să vă transmit că aveţi o mare responsabilitate, aceea de a-i educa şi învăţa pe copiii noştri şi de aceea vă cer exigenţă maximă pentru că aceşti copii reprezintă viitorul României. Dragi elevi, vă sfătuiesc să învăţaţi, să-i aveţi repere pe înaintaşii noştri şi nu pe cei care se perindă zilnic pe la televizor şi cred că ne reprezintă, cei care seamănă ură şi dezbinare, iar dumneavoastră stimaţi părinţi, fiţi alături de copii, educaţi-i şi îndrumaţi-i aşa cum au făcut şi părinţii dumneavoastră, cu dragoste şi responsabilitate”, le-a transmis primarul  Dorin Florea, celor prezenţi la festivitate. Pe tot parcursul manifestării primarul Florea a fost însoţit de consilierul său personal, Claudiu Maior.
Biroul de presă al primăriei
12. Posibila hoție ASA la școli. 
13. Căratul copiilor în campania porcului etnic PNL, la cerșit bani și șantaj la adresa consilierilor locali.
14. Sprijin pentru gunoiul de festival al lui Mora, cu afișe și copii îndrumați la festivalul de rahat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu