miercuri, 30 noiembrie 2016

Dragnea, manevră asemănătoare cu cea a dementului etnic din Târgu-Mureș, prostit de sereistul mult prea vesel la serviciu (secret)



Dragnea, manevră asemănătoare cu cea a dementului etnic din Târgu-Mureș, prostit de sereistul  mult prea vesel la serviciu (secret)
Probabil că Dragnea e informat tot de genul de securiști băutori și… pistolari, ca  și descreieratul etnic din Primăria Târgu-Mureș, cel potcovit de băutor cu manipularea cu vandali imaginari, din alte partide. Unde duce sancțiune SRI, lipsa beției excursionistului trimis pe bani publici în Moldova și pupincurismul electricienilor… securiști! Dragnea, cine e băutorul fruntaș din SRI?! Sigur nu e  cel al descreieratului penal din primăria hoției românești și târgumureșene!
HOTNEWS ZICERE:
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca partidul sau nu organizeaza nicio forma de protest sau manifestare negativa de Ziua Nationala, dar ca a primit informatii ca "se incearca atribuirea PSD a unor altercatii prin infiltrarea, in zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor provocatori profesionisti, cu scopul de a culpabiliza PSD si de a crea emotie favorabila celorlalte forte politice", scrie News.ro.

 ”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.
Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.

Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.
Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.