luni, 28 noiembrie 2016

Jumătate dintre cei care vă cer votul cu șanse, borfași cu probleme de integritate, traseiști sau unelte inepte de partid !



Jumătate dintre cei care  vă cer votul cu șanse, borfași cu probleme de integritate, traseiști sau unelte inepte de partid !
Mediafax zicere:
Mişcarea civică Iniţiativa România a lansat duminică site-ul www.alegeriparlamentare2016.ro, un ghid al alegătorului, potrivit căruia în rândul celor 746 de candidaţi cu şanse de a intra în Parlament se află 352 de persoane penale, incompatibile, inamici ai statului de drept.
Ce se poate citi și aici despre cerșetorii profesioniști de voturi și slugăreală la bolnavul...bronzat, din primărie:
Buicu, pesedistul, probleme cu statul de drept, Rozalia Dana Varga și slugoiul cu familie în primărie, la pachet, Pașcan, traseiști, Oprișcan, mega-traseist, sluga lui Florea urmându-l în PNȚCD, PDL, PNL. Socotar, un alt traseist celebru, Chirteș, probleme de stat de drept, Puiac, risc maxim la integritate, Novak, probleme stat de drept. Pe liste sunt însă și alți traseiști nenorociți sau fazani care  pică de slugi inepte pentru Florea și mafioții pnl, și nu numit doar proștii maghiari aici, iar singurul candidat independent e profesorul și teologul Costel Neacșu, om și fără implicare în lăturile politicii mureșene și a mafiei etnice dragă SRI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.