vineri, 11 noiembrie 2016

Bandiții lui Florea toarnă asfalt în campanie electorală și pentru imaginea borfașului penal și cu mită în primărieBandiții lui Florea toarnă asfalt în campanie electorală și pentru imaginea borfașului penal și cu mită în primărie

Același cretin bilingv și urlător scrie agramat, același borfaș de consiliat cu mită  profită, aceleași firme de fomiști români întreținuți pe criteriul etnic câștigă! Hoție pur românească, fie și cu bilingvi!
Continuă operaţiunile de asfaltare pe Bulevardul Pandurilor unde, în prezent, se efectuează lucrări de aşternere a covorului asfaltic pe trotuarele din zona menţionată. „Finalizăm în curând lucrările de asfaltare a trotuarelor de pe Bulevardul Pandurilor, în pofida „gurilor rele" care nu credeau că acest lucru se va întâmpla până la finele anului 2016. Valoarea acestor lucrări de reabilitări şi asfaltare se ridică la cca 150.000 de lei, sumele fiind cuprinse în bugetul de lucrări din acest an. Dacă timpul va fi unul favorabil, vom desfăşura astfel de lucrări şi în alte zone ale municipiului Tîrgu Mureş", a precizat consilierul primarului, Claudiu Maior.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu