luni, 13 octombrie 2014

Alo, Abrahame, miliardare, te liniștește careva din tagmă?!



Alo, Abrahame,  miliardare, te liniștește careva din tagmă?!
Abraham Pavel, un ins cu nume… biblice, apărător de potlogari, e atârnător abonat la dezaxații de la Antenă. Un gagiu care cică e avocat și al unor rromi denunțători de frate de președinte a ajuns să facă vocalize la televiziunea rahatului de partid conservator, după informația cu descoperire de candidați acoperiți. În ce calitate dă acesta din plisc? De avocat? Avocații vorbesc la tribunal și își bagă clienții la pârnaie, dacă sunt atât de proști. În calitate de fost ministru? Păi, insul are un conflict de interese exact cu familionul lui Băsescu, apărând rromii mituitori și nu numai, în fața fratelui președintelui. Poate gagiul acesta, care ar putea fi evreu, la ce nume biblic are, a citit el în vreo carte sfântă cum e cu intervenția aiuritoare pe subiecte care nu îl privesc câtă vreme are conflict de interese. Ceilalți avocați ce spun? Permit ca orice pensionar plătit regește de statul cel prost și român să apară la TV și să facă praf imaginea de avocat și deontologia? E valabilă întrebarea și la bandiții de medici, psihologi, psihiatri și alți nebuni care atacă profesional contracandidați. Cum vă permit colegii să vă bateți joc de deontologie și de imagine pentru pupincurismul cu care le sunteți datori unor jeguri politice și unor televiziuni de partid jegos? Alo, profesore, ce dracul îi înveți pe fraierii care își plătesc facultatea și ție zecile de mii de euro salariu?
Evz zicere:
Avocatul pensionar Pavel Abraham este și profesor la Universitatea București. El ocupă un post la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială. În calitate de avocat, Abraham apără tot ce prinde: de la condamnați pentru tentativă de omor, la criminali dispăruți. Potrivit site-ul Facultății, Pavel Abraham are un orar lejer: marți, de la 18 la 20, predă cursul ”Instituții și programe UE antidrog”. Pentru acestă activitate a primit anul trecut un salariu de 104.145 de lei, adică 8.600 de lei pe lună.

Acesta nu este singurul venit al avocatului Abraham. Potrivit ultimei declarații de avere, a mai primit anul trecut 95.999 de lei pentru munca prestată în calitate de ”meneger” proiect POSDRU. Proiectul a început în 2011 și are ca scop ”Consolidarea capacității funcționale din domeniul serviciilor sociale integrate oferite dependenților și foștilor dependenți de droguri pentru integrare pe piața muncii prin acțiuni de dezvoltarea instrumentelor și metode de lucru inovatoare și realizarea de programe de formare”.

Pensie nesimțită

O altă sursă de venit a profesorului universitar este activitatea avocațială. Anul trecut, Abraham a câștigat din ”servicii profesionale” 295.000 de lei. Clienții avocatului sunt dintre cei mai diverși. Potrivit portalului instnațelor de judecată, pe lângă Anghel Sandu, pe care l-a apărat în procesul de tentativă de omor, profesorul universitar Abraham l-a mai apărat pe turcul Yilmaz Ozden, condamnat pentru omor și dispărut din țară. Un alt urmărit general a fost apărat de avocatul Pavel Abraham. Anul trecut, un anume Nicolae Voicu a fost propus pentru arestare preventivă. El a fost apărat de Abraham, fără succes, deoarece judecătorii au decis să-l aresteze în lipsă și acesta din urmă fiind dat dispărut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.