miercuri, 29 octombrie 2014

Independentul politic Boca, folosit de bandiții PSD ai lui Ponta, în campania jegoasă a declarantului de mândrie românească cu bonă filipineză și mașină străină. A dracului campanie electorală ortodoxă!



Independentul politic Boca, folosit de bandiții PSD ai lui Ponta, în campania jegoasă a declarantului de mândrie românească cu bonă filipineză și mașină străină. A dracului campanie electorală ortodoxă!

Independentul politic Arsenie Boca, așa cum se declara chiar el în 1945, este folosit după moarte de bandiții PSD! După ce lichelele astea au dat pomeni bisericilor, din banii publici, în campania electorală a lui Ponta! Popii cumpărați de bandiții PSD au curaj să bage unul dintre cele 4 blesteme (parcă), împotriva derbedeilor PSD?! De ce seamănă implicarea jegurilor ortodoxe cu ce a făcut un alt bandit, pentru lichelele PDL de la Târgu-Mureș, când javra în sutană numea porcii PDL... iubiți de Dumnezeu și tăcea când familia altui păcălici și întreținut pentru actorie de primărie hoțească își bătea jos de Tatăl nostru care  devenise...Tatăl nostru care ești în PDL?! Sfântă nerușinare ortodoxă, să vă judece ăl de sus, bandiți în sutană!

P.S. Ratatul în sutană a rămas cu gust de cacao pentru că alesul lui Dumnezeu a refuzat să trimită 300.000 de lei pentru catedrala nemului prost, preferând să dea 900.000 de lei maghiarilor de la Peninsula, pentru votul dat  de UDMR retardatului și golanului ilegal al lui Florea și 300.000 de lei pentru un anuar sportiv pe vreun pungaș al lui Florea, scursură etnică abonată la porcul mare pedelist cunoscut.

http://www.arsenieboca.ro/parintele-arsenie-boca-sfantul-ardealului
În vremea aceea, mişcarea legionară era în toi şi se discuta de ea în toate părţile. Eu ca un independent de politic, nu mi-am găsit înclinaţie către mişcare. Apoi s-a întâmplat că nici nu m-a mai chemat nimeni. Singura mea participare a fost asta: când se întorceau din Spania, morţi, Moţa şi Marin, am ieşit cu colegi întâmplători prin curte până la trotuarul străzii „Calea Griviţei”, pe care trecea convoiul de la Gara de Nord spre Calea Victoriei. Căci Academia noastră era pe Calea Griviţei. Deci am privit o parte din convoi şi pe cei doi morţi. Atâta tot.

BOR l-a bagat pe Arsenie Boca in campanie pentru Ponta - imparte icoane cu sigla PSD
Foto: Cotidianul
Prim-vicepresedintele ACL Catalin Predoiu il acuza pe candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, premierul Victor Ponta, ca foloseste Biserica in campania electorala, aratand ca activistii social-democrati distribuie icoane cu parintele Arsenie Boca, pe spatele carora se regasesc numele PSD si al lui Victor Ponta.

"Acest gest de a folosi imaginea unui sfant in campania electorala pentru Victor Ponta - un personaj politic care incalca toate cele sfinte in fiecare zi - inseamna depasirea oricarei limite de decenta si de bun simt si de respect fata de romani de catre candidatul Victor Ponta. Ii cer prim-ministrului Victor Ponta sa dea ordin armatelor sale de politruci sa inceteze folosirea bisericii in campania electorala", a spus Predoiu, miercuri, intr-o conferinta de presa, prezentand icoana cu Arsenie Boca.

De asemenea, el solicita Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) sa se delimiteze de aceste actiuni.

"Cer BOR sa se delimiteze de gesturile lui Victor Ponta, care nu are niciun scrupul in a folosi sentimente, credinte, simboluri ale romanilor pentru scopurile sale politice", a afirmat Predoiu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.