miercuri, 22 octombrie 2014

Slugi jegoase ale banditului PDL Mureș, a.k.a. poliția locală a sereistului zburat pentru încălcarea gravă a statutului SRI, Bretfelean, marș la muncă!



Slugi jegoase ale banditului PDL Mureș, a.k.a. poliția locală a sereistului zburat pentru încălcarea gravă a statutului SRI,  Bretfelean, marș la muncă!
Lipitorii de autocolante pe bani publici și cu vandali imaginați de ratații lui Florea, adică poliția locală condusă de sereistul zburat de la Maramureș, Bretfelean, sunt invitați să muncească. Pentru jegurile astea care se joacă de-a taberele de pictură și excursiile în Grecia, în excursiile folclorice ale Primăriei Târgu-Mureș, poate învățați cum e cu parcarea ilegală pe trecere de pietoni semnalizată și cum e cu campania electorală pe bunurile publice. Pentru retadații lui Bretfleanus, aici nu e nevoie să clamați vandali, huni, vizigoți sau ce vă mai inventează banditul care vă oferă banii publici pentru vulturii albaștri cu sorginte sereistă, pentru slugile pupincuriste de Florea și gunoiul retardat și ilegal, adică borfașul cu PFA.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.