marți, 14 octombrie 2014

Ponta, sper că ai fost ofițer acoperit!



Ponta, sper că ai fost ofițer acoperit!
Pentru a demonstra că toți borfașii fac politică, toți foștii comuniști, rudele și învățăceii de paraziți comuniști, toate leprele traseiste și toți securiștii și  inșii cu duhoare de spion sper, din tot sufletul, că Ponta e fost ofițer SIE acoperit. Ce poate fi mai frumos în rahatul numit politică românească, la 25 de ani de la Revoluție, decât să aflăm că tot bandiții în uniformă și cei din servicii trag sforile! Avem un Ponta numit ofițer acoperit, rudă cu șeful SRI. Doi dintr-un foc. Avem un fost șef SIE care nu dă raportul în fața președintelui și se pare că îl acoperă pe Ponta. Am avut și o candidatură bănuită în Ungureanu, alt șef SIE, nepusă în practică, din fericire. O veselie de șefi de spioni și de sereiști care lucrează în interesul unor oameni politici. Iar dacă credeți că măgăriile se fac doar la vârf și la candidaturi la președinție, verificați uniformele cu care s-a înconjurat la Târgu-Mureș primarul Florea, cel care a angajat  în primărie rudele celor de la DNA/PNA care l-au cercetat (Sandu, Pașcan ș.a.m.d.) și bandiții din PDL Mureș:
1.     Sereistul vesel de la Poliția locală. Bretfealean a fost zburat din șefia SRI Maramureș pentru încălcarea gravă a statutului SRI. Pentru Florea insul e bun, ca să lipească autocolante în campania banditului de partid, pentru tabere de pictură și cărat insul în delegațiile folclorice din Grecia ale primăriei Târgu-Mureș!
2.     Colonelul vesel fost la Poliția locală, prins cu afaceri cu paza, Filip.
3.     Șeful poliției Mureș, prins cu mita de la pedelistul Giurgea. Omul era un alt agreat al mafioților PDL Mureș.
4.     Fostul șef al pieței Filimon, condamnat pentru neglijență în serviciu la 6 luni. Alt gășcar în uniformă de armată.
5.     Actualul șef al pieței, adus de la Jandarmerie!

6.     Jandarmul Istrate, abonat la cântat pe bani publici și la televiziunea porcilor PDL Mureș, ținută pe bani publici prin Cătană intermediarul presei cu care se laudă că merge la notar, în ceva ce pute a cartel! Televiziunea porcilor PDL Mureș a primit și casetele primăriei, pentru că banditul PDL Mureș trebuie să își întrețină organul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.