duminică, 12 octombrie 2014

Câți bani au mai făcut praf bandiții din Primăria Târgu-Mureș și pe ce firme de javre pedeliste, cum e obiceiul?Câți bani au mai făcut praf bandiții din Primăria Târgu-Mureș și pe ce firme de javre pedeliste, cum e obiceiul?
Atenție, bandiții din Primăria Târgu-Mureș au dat iar iama în buget. Bandiții ăștia care dau cadou la Peninsula 900.000 de lei în contul omului UDMR, pentru votul în favoarea retardatului lui Florea (atenție, Curtea de conturi și DNA fără Curcă, la hoțiile și interesele lepădăturilor PDL și pe ilegalii borfașului etnic mare!) au inventat o sărbătoare a… secuilor, ca să servească, iar, UDMR. Câți bani au făcut praf bandiții din primărie și PDL Mureș  pe expirații cântăcioși și pe trupe soliști fluturați la televiziunea de 2 lei a lui Cătană?!
 Atenție, bandiții  din Primăria Târgu-Mureș nu au mai venit cu pseudo-sponsori, cum au venit la concertul Iglesias, unde bandiții au susținut că firmele care primesc dedicațiile de la primăria lui Florea simt nevoia să întoarcă banii la evenimentul inventat de primăria lui Florea! Cum Maior e dat deja ca insul care ia mită de la Coral, conform EVZ, care citează DNA, căutați banii întorși de porcii PDL la pedeliști și îndeosebi la gunoiul FCM/ASA și ce bani au întors la stăpân ratații de întreținuți ai porcilor PDL Mureș și de primărie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu