vineri, 24 octombrie 2014

Bandiții PDL Mureș promovează etnic Ziua armatei române, fără urare de la viceprimar maghiar!



Bandiții PDL Mureș promovează etnic Ziua armatei române, fără urare de la viceprimar maghiar!
Bandiții PDL Mureș care se folosesc de siteul tîrgumureș.ro doar pentru reclama pe jeguri etnice PDL Mureș au o lipsă la urări din partea instituției din partea viceprimarului maghiar! Să fie obișnuita promovarea a bandiților PDL pe gășcarii etnici, unii aduși de porcul pedelist în primărie cu PFA inventat (atenție, DNA, atenție, Legea avertizorului public, bandiții PDL se promovează pe carnet de partid hoțesc!) și dați și ca mituiți de la Coral Impex, cum scrie EVZ?
Curios, bandiții PDL Mureș nu aveau jenă etnică să semneze pentru Ținutul secuiesc capitală culturală europeană, să facă concerte budapestane de 30 august (comemorare doar pentru unii) sau să dedice 900.000 de lei consilierului lui Borbely, pentru Peninsula, dar la urări pentru armata română vicele UDMR e... menajat! Culmea e că exact udemeriștii au votat pentru scursura lui Florea și și-au primit pomana în festivaluri de tradiții secuiești, în statui, în afaceri pe firme etnice de la gunoiul pedelist care face diferența între maghiarii buni care îl votează pe retardat și afacerea pungașilor cu mega-calculator și maghiarii răi, care plâng după copaci și nu votează pentru banditul etnic PDL.
P.S. Stat român, verifică borfașul PDl și de primărie cu PFA-ul inventat pe Maior. Gagiul lui Florea trebuia să aibă, conform legii, autorizație și calificare reală și banditul lui i-a dedicat 35.000 de lei, adicâ tot cât lua întreținutul porcului pedelist ca...viceprimar! Furt de la banditul etnic susținut de scursurile SRI sau expulzate de la SRI sau ce?


Ziua Armatei Române, 25 octombrie, ne oferă prilejul de a transmite militarilor de toate gradele şi specialiştilor civili aprecierea pentru profesionalismul cu care îşi îndeplinesc, cu onoare,sarcinile de apărare a ţării, participând totodată, la promovarea unui climat internaţional de securitate şi încredere.

Totodată, ne exprimăm recunoştinţa faţă de cei care, de-a lungul istoriei, s-au jertfit pe câmpurile de luptă şi aducem un sincer omagiu veteranilor de război, al căror crez suprem l-a reprezentat mereu datoria faţă de ţară.

Tuturor, un gând bun şi un sincer LA MULŢI ANI!



Dr. Dorin Florea

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş



Claudiu Maior

Viceprimar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.