miercuri, 22 octombrie 2014

Apa nu mai e scumpă când nu e șef UDMR la Aquaserv! Banditul PDL Mureș se poate lăuda acum cu proiecte pe firma șefului de la Real Madrid!



Apa nu mai e scumpă când nu e șef UDMR la Aquaserv! Banditul PDL Mureș se poate lăuda acum cu proiecte pe firma șefului  de la Real Madrid!
Cum banditului mare PDL Mureș nu îi mai stă în gât Darabanul de la Aquaserv și nici lepădăturile PDL Mureș și jegurile aduse de bandit în primărie pe motiv de rude DNA/PNA și alte minuni - nu mai atacă societatea Aquaserv la care trebuiau să ajungă marionetele PDL, probabil că apa e acum mai ieftină! Mai ales când e și prin 10 milioane de euro dăruiți firmei șefului de la Real Madrid! Măcar nu avem și aici hoție pe bandiți etnici și cu carnet de partid portocaliu, dar atenție la sponsori, pentru că bandiții din PDL au fost prinși cu sponsorizări de la firme care ar fi trebuit să câștige cinstit contracte, iar dacă urmăriți retardatul lui Florea îl găsiți cu sponsorizări private la echipa pe bani publici. SRI, ceva interceptări la bandiți, doar DNA prinde pe banditul cu mită?
P.S. Banditul din primărie s-a lăudat cu sponsorizarea primită de la Aquaserv tocmai la concertul cu Iglesias, ins care a prestat și el pentru Real Madrid. Doar o coincidență, în realitate obligație de a cotiza la interesele pedeliste, de urmărit și obligațiile Coral, firmă cu mită la Claudiu Maior, cum scrie EVZ, care simte nevoia să sponsorizeze în continuare afacerile bandiților PDL pe primăria PDL și să apară ca sponsor PDL la nivel de țară!








Primăria Municipiului Tîrgu Mureş mulţumeşte, pe această cale, Poliţiei locale, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei municipiului, SMURD, tuturor celor care, prin seriozitate şi profesionalism, au contribuit la buna desfăşurare a manifestărilor prilejuite de cea de a XIII-a ediţie a Sărbătorii Vinului şi Artei Meşteşugăreşti.
Totodată, mulţumim sponsorilor care s-au alăturat eforturilor primăriei în organizarea celui mai important eveniment al anului – concertul susţinut de marele artist Julio Iglesias: SC AZOMUREŞ SA, HOTEL PRIVO, PERLA HARGHITEI, SABION, DEDEMAN, ALIAT, AMBIENT, SC GEIGER TRANSILVANIA SRL, SC CONTRASCOM BENŢA SA, SC INSTA GRUP SRL, SC ASTOR COM SRL, SC ENERGOPLUS SRL, SC REDATRONIC SERV SRL, SC CORAL IMPEX SRL, SC TRANSALDEA SRL, SC LABORATOR LA ANGELA SRL, SC INTRA SERV SRL, SC DAFCOCHIM SRL, SC SALUBRISERV SRL, SNGN ROMGAZ SA, SC APPIA MANAGEMENT SRL, SC CONIMUR SRL, SC SILVANA SRL, SC AQUASERV SA, SC BEA CONSTRUCT SRL, SC GEDEON RICHTER SA, FORAJ SONDE SA, SC ASPHAROM SRL.


http://www.ziarulprofit.ro/index.php/o-firma-condusa-de-presedintele-lui-real-madrid-a-castigat-doua-contracte-de-apa-in-romania/#respond

Firma spaniola ACS, al carei presedinte este seful clubului Real Madrid, Florentino Perez, a castigat doua contracte pentru infrastructura de apa in judetele Botosani si Mures, cu o valoare totala estimata de 13,4 milioane de euro, potrivit unui comunicat al comapaniei. ACS a castigat cele doua contracte prin intermediul filialei sale Tedagua.

Mai exact, firma a semnat un nou contract de execuție in valoare de 10,2 milioane de euro cu Compania Aquaserv, firma de apa din Mures, cu o perioada estimata de implementare de 18 luni.

Proiectul consta in construirea unei conducte de apa potabila de 46 km care va transporta apa din orasul Sarmasu in localitatea Voiniceni. De asemenea, contractul include reabilitarea si construirea a patru depozite de apa potabila, trei statii de pompare si doua statii de tratare.

Pe de alta parte, Tedagua a semnat cu SC Apa Nova Serv, compania de apa din Botosani, contractul pentru proiectarea si execuția lucrarilor de ameliorare a uzinelor de tratare a apei, intre localitatile din Bucecea si Catamarasti, cu aproximativ 3,4 milioane de euro și cu un termen de finalizare de 18 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.