luni, 20 octombrie 2014

Bandiții PDL Mureș l-au trimis iar pe ilegalul Maior, cu PFA-ul inventat de borfașul lui din PDL Mureș, ca fiind din partea porcului din primărie! Maior fiind acuzat de EVZ ca fiind cel cu mita luată de la Coral, prin Kagan Ildiko!



Bandiții PDL Mureș l-au trimis iar pe ilegalul Maior, cu PFA-ul inventat de borfașul lui din PDL Mureș, ca fiind din partea porcului din primărie! Maior fiind acuzat de EVZ ca fiind cel cu mita luată de la Coral, prin Kagan Ildiko!

Banditul PDL Mureș care l-a pus pe Maior ilegal viceprimar și apoi legal, pe banii aranjați pe UDMR pentru Peninsula (900.000 de lei), pentru tradiții secuiești inventate, pentru statui și serbări ale pactului de la Viena (30 august cu concert al fanfarei din Budapesta), gangsterul care l-a adus pe ratatul PDL în primărie, pe PFA inventat de porcul etnic, mai cheltuiește banii publici pentru reclamă la neterminat! Pe cătanele porcului pedelist și pe notarul leprei care amenință ziariști. Desigur, prostovanii din presa târgumureșeană ling dosul retardatului și a gangsterului din primărie și nimeni nu denunță cartelul leprelor de români sub nasul Consiliului concurenței, iar porcul pedelist face afaceri doar pe scursurile de români din PDL Mureș! Angajați ai primăriei, nu sunteți toți lingăi, șantajați, amenințați și proști, nu? Dați banditului pedelist cu legea avertizorului public și chemați DNA și Curtea de conturi la porcăriile banditului mare PDL Mureș! Și căutați și cum porcii PDL Mureș și-au adus rudele proaste în primărie, cum scursurile SRI merg în delegații, cum bunurile instituției ajung la porcul cu propaganda și cum rudele organelor de anchetă la Florea sunt angajate de porcii PDL Mureș!


Planuri pentru Parcul Roşu
Luni, 20 Octombrie 2014 12:13 | Imprimare | Email



Marime text:





     Sâmbătă 18 octombrie, viceprimarul municipiului, Claudiu Maior, s-a întâlnit cu locatarii din Bulevardul Pandurilor – zona Parcului Roşu, tema discuţiilor fiind amenajarea acestei porţiuni de teren, respectiv montarea unor mese de ping-pong, bănci şi foişoare.

     „Am convenit, împreună cu cetăţenii, ca în primăvara anului viitor să demararăm reabilitarea şi modernizarea în totalitate a parcului, prin amenajarea unei piste de alergat, montarea unui covor de cauciuc şi instalarea mai  multor obiecte de joacă pentru copii”, a declarat, la finalul întâlnirii, viceprimarul Claudiu Maior.



     Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.