miercuri, 1 octombrie 2014

O nouă afacere cu sute de indicatoare Kiss Unicum pentru bandiții din Primăria Târgu-Mureș?!



O nouă afacere cu sute de indicatoare  Kiss Unicum pentru bandiții din Primăria Târgu-Mureș?!
Bandiții din Primăria Târgu-Mureș inventează sensuri unice, locuri de parcare, treceri de pietoni, indicatoare de atenționare, unele dublate,  altele înzecite, pentru ca banditul etnic să poată deconta dublu, chiar și în contul indicatoarelor care nu trebuie montate pe sensul abandonat de bandiți prin decizia sensului unic.
 Să ghicim, porcul de primărie va comanda vreo 500 de indicatoare, pe care le va monta oriunde are chef, ca să deconteze fără număr?! Atenție, bandiții banului public și hoții etnici ai PDL Mureș au ajun să monteze indicatoare la fiecare 10 metri și să dubleze sau să tripleze indicatoarele, inclusiv în parcări sau pe spațiul de promenadă! Pentru a face cât mai mult praf din bugetul prostimii care votează etnic! DNA fără Curcă și Curtea de conturi, verifici sutele de mii de euro destinați de bandiți indicatoarelor rutiere târgumureșene și legăturile dintre beneficiar și… donator?!
P.S Nu vorbim doar de străzile la care se joacă Cătană, ci de toate străzile la care banditul PDL are interese și pe care retardatul lui Florea vine să se filmeze cu jegurile de televiziuni pupincuriste de borfaș PDL Mureș (Antena și Știi TV), cu presa controlată de același Cătană și de cartelul stabilit la notarul cu care se laudă Cătană!


Un nou semn de circulaţie, introdus în Codul Rutier dupa modelul mai multor ţări europene, începe să fie amplasat pe străzile din România. Triunghiul roşu cu bulina neagră semnalizeaza zonele în care au avut loc accidente grave în ultima perioadă.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/mare-aten-ie-un-nou-semn-de-circula-ie-va-fi-amplasat-pe-strazi_1537328.html#ixzz3Eusz4KiP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.