marți, 7 octombrie 2014

Cât vă costă votul UDMR pentru păcăliciul ilegal Maior. Sute de mii de euro!



Cât vă costă votul UDMR pentru păcăliciul ilegal Maior. Sute de mii de euro!
Că prostovanii din UDMR Târgu-Mureș au ajuns să fie ba cu Florea, ba împotriva lui (UDMR a votat împotriva lui Maior viceprimar, pentru ca UDMR să îl pună viceprimar anul acesta pe ilegalul, întreținutul pe carnet de partid și PFA inventate de porcul mare pedelist pentru a fura banii târgumureșenilor!) ține de interesele uniunii. Cert este că votul tembel a făcut pagubă în bugetul târgumureșenilor, după cum urmează:
Afacerea Peninsula, cu 900.000 de lei dedicați de porcul mare PDL Mureș! Gangsterii PDL au momit UDMR cu banii ăia, șeful de la Peninsula, fost consilier al lui Borbely(!) recunoștea prin iarna anului trecut că va cere sprijinul UDMR pentru finanțare în consiliul local. Noroc că maghiarul s-a sucit și a zis că nu mai face festival.


Afacerea PSD și UDMR vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureș. Poliția a pus batista pe țambal, justificând că nu are habar cum se verifică la tipografie miile de autocolante puse de bandiții PDL și nici ce lătură le-a cumpărat, probabil tot din banii publici furați pe primărie. UDMR era complice în afacere, pentru că nu a țipat de discriminare, manipulare cu duhoare de sereist, așa cum a țipat când cineva a scris la un liceu ceva de Ardeal pământ românesc!

Afacerea tradiții secuiești la Târgu-Mureș. După ce amendatul pentru discriminarea rromilor și a maghiarilor, Dorin Florea, a semnat pentru capitală europeană Țara secuilor bandiții PDL Mureș au încercat să fure sprijin și de la secui. Fără număr la cheltuială.
Afacerea bust pentru Suto Andras. Deloc șocant, la propunerea lui Peti, noul… Csegzi al lui Florea, gagiul ținut doar pentru imagine de viceprimar, în realitate banditul folosindu-se de ilegalul Maior, pentru semnături și cheltuit bani publici pe Cătană și notarul cu care se laudă acesta când sună să amenințe jurnaliști!



Afacerea Vâltoarea fără scandal și concert pentru sărbătorirea lui ....30 august. Pentru unii, sărbătoare, pentru alții - jale!
UDMR, continuă să….continui, ca să nu mai căutăm ce bandit ai tu la publicitate în cartelul dus la notar, ce interese ai la transport, la pensionari, la excursii, la centrale termice, la baschet, la pază pe Gombos și așa mai departe, adică la tot ce te-a lăsat banditul PDL după ce a dedicat pe porcii lui din PDL Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.