joi, 9 octombrie 2014

Iohannis e nașpa pentru că e diferit de românii nașpa



Iohannis e nașpa pentru că e diferit de românii nașpa
Iohannis e supus la un linșaj mediatic bucureștean, pornind de la Antene și terminând cu Ghiță și gunoiul lui, numit România TV. Nu e o problemă, așa e în dejecția numită campanie politică la români. Ce trebuie să surprindă nu e că niște neterminați de presă fac propagandă pentru păcălicii PSD, ci mesajele trimise. Să enumerăm:
 Iohannis e nașpa pentru nu e român, după etnie, ca Ponta. Unii ar spune că e o calitate!  Unii, cum ar fi sibienii și nu doar ei, care l-au votat din 2000 încoace și au dat Forumului german o treime din consiliul local și jumătate din consiliul local. Aflat la Sibiu, pentru stagiul militar obligatoriu, la o școală de ofițeri pentru artilerie și rachete, am avut de ales între un pesedist român și un profesor sas și am votat exact cum am simțit nevoia, pentru un etnic german, pentru o figură nouă, pentru un partid care nu era corupt ca PSD și nu regret votul dat. Românii, maghiarii, sașii, evreii, rromii au votat, așadar, pentru un sas, spre deosebire de porcăria care se face la Târgu-Mureș, unde candidează și se votează etnic orice prost român doar pentru că e român. Dar și aici românii s-au deșteptat și au început să voteze chiar și cu UDMR pentru a scăpa de mandate de hoț și de bandit care se prezintă român.
Iohannis e nașpa pentru că nu se dă familist ca Ponta. E drept, sasul are doar un mariaj, nu două și nu am auzit să își părăsească vreo nevastă, ca Ponta și nici că și-a tras socru celebru și cu putere de partid care și-a tras și el pe unde a putut, la vânătoare. La români, însă, asta e chestie de bărbăție, de mândrie cocoșească, să poți să faci rost de câte neveste vrei și să marchezi cât mai mult. Cocoș la armă, cocoș în familii, parcă se leagă.
Iohannis e nașpa pentru că nu are copii. La câți retardați din politică  au copii pe măsură chiar e ultimul lucru pe care să îl fluturi, mai ales că nici tătucul din PSD nu avea copii și nici nu am auzit ca Rațiu sau Câmpeanu să îl atace pe chestia asta. Dacă numărăm minerii ca și copiii de suflet ai lui Ilici se schimbă treaba!
Iohannis e nașpa pentru că e din Transilvania. Probabil că nu știe politica dâmbovițeană, plocoanele, peșcheșurile, mafia relațiilor, ar fi ca un fanariot pentru bucureșteni, adică e numit de… afară, probabil prin votul transilvănenilor și al celor scârbiți de mafia bucureșteană și de retardații care au intrat în politică prin cumetrii, servicii secrete și firme cu afaceri cu statul.
Iohannis e nașpa pentru că vorbește puțin și lent. În comparație cu Ponta care cântă atunci când vorbește și care are fiecare cuvânt ca și cum e întrebare și care vorbește doar la televiziunile pușcăriașilor și ale gășcarilor care fac afaceri doar cu statul.
Iohannis e nașpa pentru că nu e ortodox. Ca și cum e vreo calitate în a te duce mă-sa și tac-tu, la o vârstă la care nu poți protesta, ca să te boteze cum au ei chef.
Dintre alte păcate ale Iohannis, ratate de politrucii Antena 3 și Ghiță TV, ar mai fi: nu are curaj, pentru că nu și-a trimis nevasta să candideze la Sibiu și nici el nu a candidat la Târgu-Jiu, ca orice navetist de campanie electorală care se respectă; că a ajuns mare în PNL după ce Ponta l-a luat de fraier pe Crin, care chiar a crezut că e candidat la președinție, cum l-au dirijat bandiții PSD; că nu are în familie servicii secrete, șef de partid care să te ajute să copiezi la doctorat, că vine dintr-o Transilvanie care e abia de 96 de ani în România în care bucureșteanul e deja de vreo 150 de ani, ceea ce, e, desigur, nașpa, cum să aibă încredere bucureșteanul într-un… venetic?
În concluzie, sasul Iohannis e nașpa, pentru că e diferit de românul nașpa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.