vineri, 10 octombrie 2014

Firea, reclamată la CNCD pentru jegul pedelist referitor la familiile care nu au copii



Firea, reclamată la CNCD pentru jegul pedelist referitor la familiile care nu au copii
Respect pentru cetățeanul care a reclamat-o pe madam Firea-Pandele-Vrînceanu și ce o mai urma, pentru cretinismele debitate de asta. CNCD să nu uite că a dat amendă unui alt neterminat, la Târgu-Mureș, 1.000 de lei, doar pentru că păcăliciul a scris pe FB că munca te face liber. Când madama asta discriminează un sfert dintre familiile din România pedeapsa ar trebui să fie e măsură și Ponta să o zboare pe aeriana asta care mai deunăzi se dădea victimă!
Atenție, CNCD, acum vreo doi ani, un jegos PDL Mureș, din calitatea de senator, a atacat... tenul lui  Minodor Dobre, șeful CJ Mureș. Cum se numește asta, în termeni CNCD sau vorbă de dragoste de la ratatul lui Florea?


http://www.mediafax.ro/politic/gabriela-vranceanu-firea-reclamata-la-cncd-pentru-declaratiile-privind-familiile-fara-copii-reactia-senatorului-psd-13374503

Liderul PNL Iaşi anunţă, într-un comunicat, că joi a sesizat în mod oficial Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), în temeiul Ordonanţei Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare, cu privire la declaraţiile senatorului PSD Gabriela Vrânceanu Firea la adresa lui Klaus Iohannis, formulate în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul PSD din Şoseaua Kiseleff nr. 10.

”Luând în considerare calitatea oficială a doamnei Gabriela Vrânceanu Firea, de senator în Parlamentul României, de demnitar al statului, gravitatea faptelor, amploarea lor, dimensiunea publică a acestora, precum şi momentul în care acestea au fost făcute (campania electorală pentru alegerile prezidenţiale), am solicitat CNCD sancţiunea maximă care coroborează amenda contravenţională în cuantum de 100.000 RON, obligarea senatorului PSD să publice şi să difuzeze, în mass-media (presă scrisă, audio şi video), un rezumat al hotărârii prin care se constată săvârşirea contravenţiei, precum şi solicitarea de scuze publice într-un cadru similar celui în care s-a produs fapta”, precizează Muraru.

În opinia sa, declaraţiile senatorului PSD au o gravitate aparte, acestea discriminând o categorie largă de cetăţeni ai României, ele vizând ”un grup de persoane sau o comunitate” (O.G. 137/2000).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.