joi, 16 octombrie 2014

Să ne …râdem de retardații lui Florea. Pe motiv de…cultură



Să ne …râdem de retardații lui Florea. Pe motiv de…cultură
Cum păcălicii  din Primăria Târgu-Mureș trebuie să pară că muncesc, afaceriștii banilor publici pe scursuri etnice din PDL și UDMR inaugurează scări cu… poezie și cântecele și desigur cu publicitatea virată pe intermediarul care umflă sutele de mii de euro de la pungașul PDL, Cătană, care se laudă cu notarul cu care are la mână presa pupincuristă de bandiți PDL Mureș, pentru reclamă doar pentru retardatul lui Florea. Aici sunt banii dumneavoastră și interesele porcilor PDL și UDMR. Data viitoare, retardatul va prezenta, probabil, parcarea Senin pe acorduri de Bach, containerele Urdă pe Chopin și băncile ASA-ului pe poezia lui Eminescu. Atenție, borfașii lui Florea, tocmai pe intelectualul pe PFA Maior, acuzat de EVZ că a luat mită de la Coral, cu dosare la ANI pentru banii dedicați de porcul mare PDL Mureș, l-ați găsit ca fiind cu vreo treabă? Desigur, mișcarea e penibilă, câtă vreme UDMR nu l-a votat pe păcălici și l-a votat doar anul acesta, pentru banii dedicați de porc pe Peninsula (900.000 de lei), pentru festivaluri ale tradițiilor secuiești, pentru marcarea diktatului de la Viena, pentru busturi și autorizații pentru Vâltoare, pentru alte afaceri ale porcului pedelist cu scursurile UDMR. 
P.S. Azomureș nu mai e atacat de Florea, retardatul lui care se învârte ca un singur coi în primărie nu îi mai înjură în fițuică, cu pseudonim, batalul s-a rezolvat pe banii prostimii, pomișorii sunt plasați cu grație și cu munca fraierilor de la combinat, cum să nu sară Azo să servească lepra pedelistă?Iar pedelistul Mihoc nu putea lipsi de la afacerea șefului de partid, tipul are abonament de partid.
La Tîrgu Mureş

Au fost inaugurate „Scările Artei”





     Marţi, 14 octombrie, în prezenţa primarului Municipiului, dr. Dorin Florea, şi a viceprimarilor Claudiu Maior şi Peti Andras, au fost inaugurate „Scările Artei”, de pe strada Piatra de Moară.

     Iniţiativa aparţine artistei plastice Cristina Cantemir şi a fost realizată în colaborare cu elevele Carina Cojan, Teodora Orza, Larisa Sava şi Iuliana Suciu, de la Liceul de Artă din Tîrgu Mureş. Parteneri în proiect – Primăria Municipiului şi S.C. Azomureş S. A. În cadrul evenimentului a avut loc un spectacol de muzică şi poezie, la care şi-au dat concursul Cvartetul Bohemia, actorii Alexandra Ţifrea, Nicu Mihoc şi Sebestyen Aba.

     „Nu vorbim de o simplă realizare edilitară, menită a uşura circulaţia pietonală în zonă, ci şi de un spaţiu de exprimare artistică. Sunt redate figuri reprezentative ale spiritualităţii locale şi naţionale, oameni de cultură români şi maghiari, ceea ce dovedeşte, încă o dată, multiculturalitatea care ne caracterizează. Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în această activitate, înţelegând rostul şi rolul valorii”, a comentat viceprimarul Claudiu Maior.

     Printre portretele pictate pe spaţiul public menţionat se numără cele ale lui George Enescu, Petofi Sandor, Bolyai Farkas, Nicolae Grigorescu, Teleki Samuel ş.a.



     Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.