miercuri, 22 octombrie 2014

Și alții s-au prins cum familionul ilegalului Mora învârte banii publici la spitale. Liberalism pe bani publici, învățat de la șeful PNL cu cabinet de avocatură pe 4 primării PNL ale slugilor de partid!



Și alții s-au prins cum familionul ilegalului Mora învârte banii publici la spitale. Liberalism pe bani publici, învățat de la șeful PNL cu cabinet de avocatură pe 4 primării PNL ale slugilor de partid!

Hotnews prezintă harta intereselor politice din sănătate și acolo îl găsiți pe ilegalul Mora pe care bandiții lui din Parlament nu îl trimit la plimbare după o sentință definitivă! Mai mult gagiul face festivaluri ilegal, în calitate de parlamentar și primește banii publici de la proștii din Târgu-Mureș,  de la colegul de alianță cretin-liberală, Dorin Florea, care nu mai livrează banii doar la scursurile etnice ale lui din PDL Mureș!

TARGU-MURES

Contractele fratilor

Liberalul Victor Mora, consilier personal al lui Eugen Nicolaescu in mandatele acestuia la Ministerul Sanatatii, este actionar la nu mai putin de patru firme din Mures si Bistrita care au incheiat contracte cu Spitalul Clinic de Urgenta Targu-Mures si Spitalul Municipal Tarnaveni. Trei dintre contracte au fost semnate in anul 2007 si au avut o valoare de aproximativ doua milioane de lei, doua dintre acestea fiind cu spitalul din Targu Mures. Alte trei contracte au fost semnate in 2008, valoarea fiind de peste 3,2 milioane de lei. Cele sase contracte cu spitalele finantate de ministerul la care Victor Mora era consilier au fost pentru reparatii generale si renovari, reabilitare termica sau reparatii instalatii sanitare si electrice. 5,2 milioane de lei este valoarea contractelor dintre firmele lui Mora si spitalele din Mures.

Fostul consilier judetean Daniel Akos Mora a incheiat prin SC Moragroind SRL,  societate la care este asociat si director, mai multe contracte cu doua spitale aflate in subordinea CJ Mures (si cu alte institutii publice din judetul Mures). Este vorba despre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures si Spitalul Gheorghe Marinescu din Tarnaveni. Pentru a se obtine castiguri cat mai mari din dividende, sumele si termenele de predare ale lucrarilor au fost modificate prin acte aditionale. Mora a obtinut cele mai mari venituri de la aceasta firma in timpul celui de-al doilea mandat de consilier judetean, in perioada 2008-2011.

Daniel Akos Mora a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru incompatibilitate dar continua sa fie demnitar, fiind senator PNL. s-a aflat in stare de incompatibilitate in cazul sesizat de ANI in data de 20 aprilie 2011. Intre timp, Akos Mora a devenit senator PNL. Victor Mora, consilier al ministrului Sanatatii, este fratele sau.

Link-uri utile. Integritate.eu: "Comunicat 1" / Integritate.eu: "Comunicat 2"

Boros Raul Alin, consilier judetean PNL este administratorul SC Maradra SRL, in contract cu mai multe spitale de stat: cu IML Mures, cu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Mures si cu Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, toate aceste contracte fiind incheiate prin negociere directa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.