marți, 21 octombrie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și jegurile PDL Mureș se laudă că fac praf 50.000 de lei pentru 600 mp de asfalt!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și jegurile PDL Mureș se laudă că fac praf 50.000 de lei pentru 600 mp de asfalt!
După ce retardatul lui Florea și scursurile aferente din PDL Mureș și Primăria Târgu-Mureș s-au lăudat că au făcut praf 700.000 de lei pentru 50 de mese de plastic, bandiții etnici se mai laudă cu un tun: 600 mp de asfalt, pentru 50.000 de lei! Atenție, retardații lui Florea sunt tot cei care au dedicat în buget 225.000 de euro maghiarilor de la Peninsula și 300.000 de lei pentru ghidul sportiv scos pe vreun jeg de român din PDL Mureș, cum e obiceiul la bastarzii ăștia! În timp ce Florea - românul care susține că e -  refuză să trimită banii la Catedrala neamului, acolo unde nu are porcii de subordonați  PDL care să primească dedicație sau scursurile din Brașov cu care a copilărit!
 DNA, cum era cu porcul din primărie care a luat mită de la Coral și cum era cu bastardul angajat pe carnet de partid de porcul cel mare al PDL Mureș?! Sau e mafia jegurilor etnice prea mare și scursurile din SRI ale lui Florea prea cu interes etnic, ac să nu fure maghiarul ce fură borfașul de român și toți sectanții și pușcăriașii lui Florea?

„Pe strada Ilie Munteanu circulaţia nu mai constituie o problemă!”
Marţi, 21 Octombrie 2014 13:24 | Imprimare | Email



Marime text:



Viceprimarul Claudiu Maior:

„Pe strada Ilie Munteanu circulaţia nu mai constituie o problemă!”



În cadrul programului de modernizare şi reabilitare a străzilor din municipiu, au fost efectuate lucrări de asfaltare pe strada Ilie Munteanu din cartierul Dâmbu Pietros.

„Pe o suprafaţă de 670 de metri pătraţi a fost turnat covor asfaltic, în strat de 5 cm, astfel încât locuitorii din zonă pot circula în condiţii civilizate, iar accesul mijloacelor de transport este simţitor îmbunătăţit. Ne bucurăm că, în prag de iarnă, circulaţia, atât pietonală cât şi auto, nu mai constituie o problemă”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior, prezent la finalizarea lucrării.

Valoarea investiţiei se ridică la suma de 46.900 de lei, urmând ca în cel mai scurt timp să fie amenajate şi trotuarele

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.