vineri, 3 octombrie 2014

Campanie electorală. Să aflăm ce mai inventează bandiții din Primăria Târgu-Mureș și din PDL Mureș și sereiștii aferenți, după vandali, UDMR care vinde Ardealul, tichete mită electorală, pe Real, în campania banditul etnic PDL Mureș pentru Băsescu și așa mai departe, în lungul șir al hoțiilor românești și în spiritul manipulării cu borfașii foști la SRICampanie electorală. Să aflăm ce mai inventează bandiții din Primăria Târgu-Mureș și din PDL Mureș și sereiștii aferenți, după vandali, UDMR care vinde Ardealul, tichete mită electorală, pe Real, în campania banditul etnic PDL Mureș pentru Băsescu și așa mai departe, în lungul șir al hoțiilor românești și în spiritul manipulării cu borfașii foști la SRI
E campanie electorală, ceea ce înseamnă că banditul PDL Mureș mai poate cumpăra un loc de divizie pentru retardatul lui din PDL Mureș,  jegul din bisericuță PDL, ca să fure milioane de euro, asta înseamnă că bandiții pot inventa cu sereistul aferent un alt atac imaginar cu vandalii care distrug orașul și doar porcul de candidat PDL descoperă asta, la sesizarea de depusă la poliție de… PDL. E campanie, adică banditul poate să își pună reclamă pe mallul cu teren subevaluat și să dea mită electorală profesorilor, pe urmașul Realului, adică Auchan. 


   

E campanie, adică borfașul PDL poate pune autocolantele pe ex-sereistul Bretfelean, care folosește scursurile de subordonați în campania electorală a lui Florea, cel care îl duce în delegații folclorice ale primăriei și îi organizează tabere de pictură fostului electrician și sereist. 


E campanie, se pot pune autocolante de genul UDMR și PSD vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul!
  
Desigur, banditul lui Florea cu rudele cărate în primărie nu mai poate să se ia de tenul lui Dobre, ar fi culmea ca marele alb să râdă de el, fiind în aceeași alianță, Florea nu mai poate sabota viceprimari legali pentru a-l pune pe retardatul lui, scursura întreținută de hoțul mare PDL din bugetul prostimii care votează pentru hoțul român, ca să nu fure maghiarii ceva după 1918.
În concluzie, o campanie plictisitoare, banditul e alături de cretinul liberal, victima cu (că)călăul, SRI nu are ce munci, scursurile foste la SRI iau pauză, iar pesedistul de la IȘJ Mureș e cu afaceri pe fiu-su cu primăria lui Florea, așadar PSD nu va comenta la mizeriile bandiților din alianța cretin liberală care vor include, desigur, lipirea de afișe pe autobuzele lui Maior, subvenționate de porcul pedelist pentru a-l ajuta pe acela, pentru borfașii PDL și cretinii din alianță liberală. Iar dacă Mora mai face un festival Florea va mai dona pentru gagiul ilegal și cu bube mari de incompatibilitate, cum a făcut-o pentru mizeria de festival de la Daneș, cu Primăria Târgu-Mureș pe afiș, ca în alianța cretin-liberală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu