miercuri, 1 octombrie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și retardatul de partid se fac că nu știu că sâmbăta se plătește dublu!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și retardatul de partid se fac că nu știu că sâmbăta se plătește dublu!

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și lepădăturile PDL Mureș se laudă că lucrează unii din Primăria Târgu-Mureș, sâmbăta. Bandiții se laudă, de parcă vă fac un favor, nu pentru că bugetarul primește dublu sâmbăta și în sărbătorile legale, iar la privat, la bandiții care lucrează cu dedicațiile PDL pe firmele scursurilor etnice din PDL Mureș, oricum nu se plătește în plus ziua liberă!
Ilegalul și întreținutul porcului pedelist a ajuns să se laude și cu munca altora sâmbătă. Atenție, ilegalul viceprimar și întreținutul banditului mare PDL Mureș are dosare la ANI, pentru PFA inventat de banditul lui mare din PDL și afaceri dedicate de porc pe Maior și mă-sa. Un asemenea specimen e ultimul care să vorbească de vorbit și de bani publici, mai ales când mai merge și la băut cu sereistul lui Florea, blocându-se drumul de către leprele care lipeau în uniformă autocolante în campania banditul etnic al PDL Mureș!
Pentru prostime: 35.000 de lei pe PFA inventat de hoțul mare etnic al PDL Mureș, 200.000 de euro instalație de nocturnă pentru care nu plătește chirie și pe care gunoiul a lăsat-o la fisc, în contul datoriilor clubului lui madam Maior, 1,8 milioane de euro dedicație anul trecut de la hoțul etnic al PDL Mureș. Mai vreți dedicații pentru ilegalul arătat de EVZ ca fiind mituit de către firma Coral? DNA, fără Curcă, ia gunoiul  din primăria Târgu-Mureș și trimite borfașii etnici să fure la pușcărie!
Un pont, angajați ai ASA se laudă că sunt plătiți pe firme de Salubritate, ca banditul PDL Mureș să poată deconta banii publici pentru salariile celor de la ASA! Și încă un pont, căutați agramatul, licheaua care îi scrie inepțiile lui Maior, adus de porcul pedelist în primărie și care scrie ce semnează bastarzii lui Florea ca fiind….birou de presă al primăriei!

”Mulțumiri celor care au lucrat sâmbătă”
Marţi, 30 Septembrie 2014 06:50 | Imprimare | Email



Marime text:









Claudiu Maior ”Mulțumiri celor care au lucrat sâmbătă”

Sâmbătă, 27 septembrie, peste 100 de angajați de la diferite firme de construcții din Tîrgu Mureș au lucrat pe șantierele din oraș. ”Am rugat companiile de construcții, i-am rugat pe muncitori dar și pe tehnicienii din Primărie să își sacrifice ziua liberă de sâmbătă și să încercăm să profităm de vremea bună de care avem parte  pentru a finaliza lucrările importante pe care le avem în oraș. Fiecare zi cu soare trebuie folosită la maxim. Sâmbătă 27 septembrie s-a lucrat în peste 7 locuri din oraș, pe strada Târgului, pe strada Predeal, pe strada Justiției și Franz Liszt, pe Aleea Strâmbă, pe strada Vasile Lupu și strada Vlădeasa în Mureșeni Sat și în unele cartiere și artere principale. Apreciez această implicare a companiilor și a muncitorilor și pe această cale le mulțumesc pentru că au răspuns pozitiv la solicitarea Primăriei.” a declarat viceprimarul Claudiu Maior

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.