luni, 6 octombrie 2014

Ilegalul și incompatibilul Maior vorbește de cultură. Nu e banc aici și nici mită de la Coral, cum scrie EVZ!



Ilegalul și incompatibilul Maior vorbește de cultură. Nu e banc aici și nici mită de la Coral, cum scrie EVZ!


Bandiții PDL Mureș și lepădăturile etnice din Primăria Târgu-Mureș îl bagă mereu în față pe ilegalul și incompatibilul Maior, ca atunci când păcăliciul va fi demascat să spună că activitatea primăriei nu poate fi penalizată pentru că un porc PDL l-a angajat pe aiurit ilegal și l-a folosit să semneze orice măgărie.
 Cum prostimea etnică acceptă și vorba lui Moisioiu: știu că F e hoț, dar e hoț român, poate muncește DNA și Curtea de conturi la dedicațiile pentru Maior și Siletina cu care a intrat păcăliciul în primărie, pe PFA inventat în 3 iulie și angajarea la gangsterul de partid în 5 iulie (dedicație de partid), la lobbyul  pe care l-a făcut acesta cu nesimțirea specifică pentru firme gen Siletina, FCM/ASA, Adru, Senin. Atenție, EVZ a scris chiar că Maior a luat mită de la Coral Impex! Stat român, verifici afacerile dedicate pe linie de partid și golăniile porcului mare PDL Mureș?!
P.S Retardații PDL Mureș nu vă spun că Centrul e de fapt fosta Casă a tineretului transformată în serviciul al unui serviciului al primăriei, pentru ca porcul mare PDL Mureș să poată să o pună pe Simona Borșan, nevastă de PDL, șefă! Desființarea Casei s-a făcut cu avizul unui culturist de altă duhoare politică, care a rămas în funcție și sub porcii PDL Mureș!  Asta pentru prostimea din presă care e controlată de Cătană, intermediarul porcului pedelist, printr-un notar pe care sunteți invitați să îl identificați.
Pentru cei care nu știu, Maior e un ingineraș tomnatic, pe la 36 de ani făcut, car,e ca să fie angajat de banditul PDL în primărie, trebuia să aibă o calificare acoperită de diplomă, o experiență și PFA real, nu inventat în urmă cu 48 de ore. Dar la Târgu-Mureș, în primăria porcului pedelist, e posibil să arunci 35.000 de lei pe un păcălici cu acte scoase la minut și statul român să nu dea afară porcul hoț care l-a angajat pe întreținut. Iar pentru presa corectă, căutați ce au angajat unii de la FCM/ASA pe firme de salubritate, ca să aflați cum banul public nu poate fi folosit la plata guriștilor de stadion. Chiar așa, bandiții PDL Mureș sunt mafia din Târgu-Mureș și statul romîn acceptă, pentru a nu pierde marele românism hoțesc?! Bandiții PDL s-au înconjurat de uniforme, de scursuri din SRI, armată, poliție, foștii securiști manipulează pentru porcul pedelist cu vandalii imaginari și cu UDMR care vinde Ardealul, SRI scrie în presa mureșeană, mai vreți susținere a bandiților PDL?
Viceprimarul municipiului, Claudiu Maior:

„Centrul Cultural Mihai Eminescu îşi redescoperă rolul şi locul în viaţa spirituală a oraşului!”



      Miercuri, 8 octombrie 2014, la ora 12.00, în sala festivă a Liceului Tehnologic „Ion Vlasiu” din municipiu, vor avea loc lecturi publice şi lansarea volumelor de poezie Rătăciri de Ion Horea şi Glose din râul fără sfârşit de Eugeniu Nistor. Cărţile vor fi prezentate de prof.univ. dr. Cornel Moraru, prof.univ. dr. Alexandru Cistelecan – critici şi istorici literari, şi dr. Marius Paşcan, senator în Parlamentul României.

      Manifestarea va cuprinde şi colocviul „Poezia română contemporană, încotro?”, moderat de prof. univ. dr. Iulian Boldea, alături de poeţii Lazăr Lădariu şi Adrian Giurgea, eveniment ce se va desfăşura la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, începând de la ora 14.00.

       „Primăria Tîrgu Mureş este coorganizator al acestui eveniment cultural de excepţie, fapt care ne onorează şi dovedeşte, încă o dată, că Tîrgu Mureşul ştie să preţuiască şi să promoveze valoarea. Iată că, aşa cum promiteam, Centrul Cultural Mihai Eminescu îşi redescoperă rolul şi locul în viaţa spirituală a oraşului, stând la dispoziţia instituţiilor şi asociaţiilor profesionale din oraş, pentru organizarea unor manifestări de acest gen. Prezenţa distinşilor reprezentanţi ai culturii şi mediului universitar ne bucură în mod deosebit, fiind personalităţi pe a căror experienţă şi capacitate superioară de înţelegere şi judecare a lucrurilor contăm în administrarea treburilor oraşului”, a declarat viceprimarul municipiului, Claudiu Maior.

         La eveniment, organizat în colaborare cu Uniunea Scriitorilor – Editura „Ardealul” sunt invitaţi să participe oficialităţi ale oraşului şi ale judeţului, managerii instituţiilor publice, scriitori târgumureşeni, profesori, jurnalişti, studenţi, elevi şi alţi iubitori de literatură.



        Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.