sâmbătă, 11 octombrie 2014

Judecând după regulament, România ar trebui pedepsită pentru provocările de pe stadion



Judecând după regulament, România ar trebui pedepsită pentru provocările de pe stadion
Pe siteul FRF este regulamentul FIFA care prevede niscaiva minuni pentru cei ce fac chestii provocatoare pe stadion.
Adevărul.ro dixit:
Fanii români de la Peluza Nord au afişat bannerul "România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil!", scris în culorile steagului naţional şi au afişat un drapel care acoperea jumătate din peluză. Totodată, fanii de la Peluza Sud au afişat bannerul "04.06.1920" cu trimitere la Tratatul de la Trianon, în urma căruia s-au stabilit graniţele Ungariei.

Citeste mai mult: adev.ro/nd9t1t

Articolul 45 – Acțiunile de provocare şi actele de rasism
1 Organizatorul meciului, alături de ofițerul-şef de poliție sau ofițerul de securitate al stadionului, trebuie să ia toate măsurile necesare pentru a preveni acțiunile de provocare, întreprinse de spectatorii de pe stadion sau din imediata proximitate a acestuia (niveluri inacceptabile de provocare verbală din partea spectatorilor la adresa jucătorilor sau a suporterilor celeilalte echipe, comportament rasist, afişe sau steaguri provocatoare etc.).
2 În cazul producerii unei astfel de acțiuni, organizatorul meciului, ofițerul-şef de poliție sau ofițerul de securitate al stadionului trebuie să intervină prin intermediul sistemului de sonorizare sau să îndepărteze materialul ofensiv.
3 Agenții de ordine au obligația de a aduce la cunoştința poliției toate actele de conduită necorespunzătoare, inclusiv insultele cu tentă rasistă, astfel încât agresorii să poată fi îndepărtați de pe stadion, dacă poliția decide acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.