vineri, 3 octombrie 2014

În caz că ați uitat. Inspectoratul de Poliție Mureș a recunoscut că vandalii imaginari din campania electorală a lui Dorin Florea au venit de la Primăria Târgu-Mureș și de la partidul lui Florea!



În caz că ați uitat. Inspectoratul de Poliție Mureș a recunoscut că vandalii imaginari din campania electorală a lui  Dorin Florea au venit de la Primăria Târgu-Mureș și de la partidul lui Florea!
Inspectoratul de poliție Mureș a recunoscut că a avut informații de vandalii care atacă orașul în campania electorală a lui Florea, fiind informați de primăria lui Florea și de partidul care l-a dat pe candidatul Florea! Și cum porcii lui Florea au avut afacerea cu autocolante, 1900 de euro, 3000 de exemplare, singura afacere cu autocolante de pe licitatiapublica, doar Parchetul și DNA cu Curcă nu au mirosit că bandiții au premeditat atacul imaginar al vandalilor pentru campania porcilor PDL Mureș și au făcut și autocolantele pentru manipularea dovedită prin simplul fapt că nu a atacat orașul decât banditul PDL și scursurile lui alcoolice care au lipit autocolante și au  premeditat manipularea hoțească și românească. Iar atunci când a fost prins, Florea  a și dat vina pe Bretfelean, dându-se de gol cine a inventat, ca în manualul SRI, manipularea: Bretfelean e fost ofițer SRI, știe ce vorbește!
Știm despre ce specimen vorbea Florea, e gagiul zburat de la conducerea SRI Maramureș pentru încălcarea gravă a statutului SRI, gagiul recompensat de Florea cu căratul în delegația folclorică a primăriei în Grecia  și gagiul pentru care porcul mare PDL Mureș sare cu sprijinul la…tabere de pictură pe asociații sportive ale lipitorilor de autocolante din poliția locală! Mafie de Târgu-Mureș, bani publici în campania borfașului, DNA, cu Curcă, nimic! Poate verifică acum DNA și Curtea de conturi manipulările porcului etnic din primărie!
P.S. Se strânge lațul pentru bandiți? Șeful poliției luat cu mită de la un pedelist, un porc pedelist din primărie a fost că a luat mită de la o firmă abonată, un retardat e angajat ilegal, pe carnet de partid și alte acte inventate de porcul mare pedelist, în nici 48 de ore, avem angajarea rudelor de scursuri PDL Mureș și a inșilor cu rude la PNA și DNA care l-au verificat pe Florea, tocmai în primăria lui Florea, folosirea banilor publici pentru propagandă pe retardatul PDL Mureș, folosirea contractelor de publicitate pe intermediarul care merge cu presa bovină la notar, în cartelul cătanelor idioate ale hoțului PDL, folosirea casetelor primăriei 3 luni ca și cadou de la porcul pedelist la televiziunea de propagandă a porcului pedelist și a scursurilor sale, pe hoție etnică românească. Alo, DNA? Alo, angajați ai primăriei? Dați hoțului de partid cu legea avertizorului public și bastardul nici măcar nu știe cine l-a plesnit, voi având statut de martor sub acoperire și drept de a ieși în presă ca să anunțați hoțiile din primărie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.