marți, 28 octombrie 2014

Au și ăștia umorul lor



Au și ăștia umorul lor
1.     Guzganul rozaliu, alias Hrebenciuc, e înlocuit. Cu cine?  Cu Marian Neacșu, ins de valoare, adică cu bube la ANI pentru angajare nesimțită de rude. Credeați că PSD reprezintă vreun alt interes decât cel de gașcă și de afaceri cu banii publici adunați de prostime?
2.     La Națională vine, după Satana, pupătorul de icoane. Dacă nu le-a ajuns Satana, ajungem la pupătorul de icoane Iordănescu! Din lac în puț. Măcar Iordănescu nu are cazier și are în comun doar mandatul catastrofal, al doilea, la fel ca și la Piți 6-6-6.
3.     Halep are onorabilitatea intactă. Ca să joci și să pierzi tocmai cu un set decisiv e …onorabil. Un sportiv adevărat intră în teren ca să câștige! Cu ce e mai onorabil ca să te lași bătută, dar să o iei pe Serena ca să te învețe tenis în finală, față de a te califica cu 3 victorii, dovedind că meriți locul spre finală? Onorabilitate de…Dâmbovița! Desigur, la fel de onorabil e să primești terenuri de la Mazăre, dar să spunem că poate Halep nu pupa turneu la București dacă nu juca cum îi cânta Ponta și îi făcea și campanie electorală jegoasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.