miercuri, 29 octombrie 2014

Bandiții PDL Mureș continuă campania etnică nesimțită pe ilegalul Maior. Un pedelist angajat de borfașul lui pe PFA inventat și 35.000 de lei furați din buget, cu bube la ANI și bani pe familie, de la banditul lui mare din PDL Mureș



Bandiții PDL Mureș continuă campania etnică nesimțită pe ilegalul Maior. Un pedelist angajat de borfașul lui pe PFA inventat și 35.000 de lei furați din buget, cu bube la ANI și bani pe familie, de la banditul lui mare din PDL Mureș

Bandiții PDL scriu cu semnătură de rahat agramat și cu spurcăciunile cu vocalize în campania și caravana banditului etnic, din biroul de presă, actorași și neamuri ale organelor care l-au controlat pe Florea, cu propagandă pe retardatul PDL.
 Atenție, angajați fără pupincurisme etnice la mafioții PDL Mureș, legea avertizorului public vă permite să dați în gât borfașii PDL Mureș care și-au adus neamurile proaste în primărie, leprele de subordonați PDL Mureș, care folosesc bunurile instituției pentru reclamă la retardat, casetele pe banii publici la televiziunea de propagandă pe Cătană și alte specimene abonate la primăria porcului pedelist care se laudă că merg cu presa bovină și șantajabilă la notarul intermediarului de hoț PDL. Atenție, acceptați ca mafioții PDL Mureș să bage scursurile în față și să vă șantajeze cu rahații etnici cunoscuți?! Plus că porcul pedelist nu vă spune că vă folsoește banii publici pe firmele retardaților PDL care primesc dedicații de la mafiotul mare! DNA, intri în hoția pungașului PDL de la primărie?!

   Viceprimarul municipiului, Claudiu Maior, a fost prezent, marţi, 28 octombrie, pe strada Benefalău, aflată în plin proces de reabilitare şi modernizare.

     „Se toarnă covor asfaltic pe o lungime de 290 de metri, pe o suprafaţă carosabilă de 3.340 de metri pătraţi şi 850 de metri pătraţi - trotuare. După cartierele Tudor, Mureşeni şi Dâmbu, iată că ne aflăm în Unirii, practic, pe ultima stradă din oraş, spre Sântana de Mureş. Profităm de vremea, încă destul de bună, pentru a executa asemenea lucrări în toate cartierele, aşa după cum le-am promis târgumureşenilor”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

     Valoarea investiţiei pentru asfaltarea străzii Benefalău este de 461.200 de lei, suma fiind alocată de la bugetul local.



     Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.