vineri, 24 octombrie 2014

Bandiții PSD atașează reclama ordinară a lui Ponta, unii poștași mureșeni refuză să ofere mizeria odată cu talonul de pensie!



Bandiții PSD atașează reclama ordinară a lui Ponta,  unii poștași mureșeni refuză să ofere mizeria odată cu talonul de pensie!
Sunt încă oameni  care gândesc ce e bine și ce e rău și cărora nu le e frică de bandiții din conducerea Poștei cu duhoare pesedistă. În județul Mureș, bandiții PSD au încercat de două zile să plaseze reclama electorală pentru Ponta atașată de talonul de pensie. Ce au făcut oamenii din poștă care merită tot respectul nostru? Au desprins mizeria în care era atacat Iohannis și au băgat jegul lui Ponta în cutia poștală a pensionarului, pentru a nu fi acuzați că nu au băgat rahatul mizerabil al lui Ponta la destinatarul manipulării. Pentru pensionari, un sfat: dacă primiți mizeria electorală prin banditul PSD de la poștă, faceți reclamație pentru abuz în serviciu a conducerii de la partidul banditului PSD și votați contra jegului care a ajuns să mintă cu nerușinare cum că Iohannis taie pensiile pe care le dă  ratatul pesedist cu promisiuni mincinoase de mărire. Și, desigur, sesizați și birourile electorale pentru manipularea jegoasă.
La Sibiu, lucrurile se mișcă. Se poate și la loazele din Mureș?!

Victor Ponta își face campanie  electorală pe banii românilor prin intermediul instituțiilor publice.

Alianţa Creştin Liberală Sibiu a depus plângere penală împotriva Oficiului Județean de Poștă Sibiu și a directorului acestei instituţii pentru comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu și divulgarea informaților secrete de serviciu sau nepublice.
În perioada 20-23 octombrie 2014 prin intermediul Poștei Române s-a distribuit un pliant în care sunt prezentate o serie de informații false și denigratoare la adresa programului electoral al candidatului ACL la alegerile prezidențiale. Acest pliant a fost distribuit de către poștași, exclusiv pensionarilor, în baza unui ordin de serviciu  emis chiar de către directorul Oficiului Județean de Poștă Sibiu.
Oficiul de poștă s-a substituit în mod concret PSD, desfășurând activități de campanie electorală utilizând banii publici pentru distribuirea de materiale electorale.
Pentru PSD și Victor Ponta, guvernarea este un amestec de incompetență, hoție și minciună. Furtul din banii românilor trebuie aspru pedepsit. Nu putem permite Partidului Social Democrat să acapareze toate instuțiile statului și să folosească banul public în interesul de partid. Pentru acest șir nesfărșit de minciună, joc dublu și sfidare a interesului public, Victor Ponta nu poate deveni președinte al României, iar cei vinovați de deturnarea banului public să răspundă în faţa instituțiilor statului.

Raluca Turcan
Deputat de Sibiu
Copresedinte ACL Sibiu

Mircea Cazan
Deputat de Sibiu
Copresedinte ACL Sibiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.