vineri, 25 septembrie 2015

25 de ani de SMURD. Sărbătoare pe bani publici și pe nervii fraierilor târgumureșeni25 de ani de SMURD. Sărbătoare pe bani publici și pe nervii fraierilor târgumureșeni
Poate DNA se autosesizează la afacerile de gen  serbarea 25 de ani SMURD sau Târgu-Mureș capitală culturală europeană cu borfașii care semnează anterior pentru… Ținutul secuiesc! Doar ca idee pentru prima afacere, centrul e închis pentru serbarea SMURD, zeci de mii de mașini ocolesc și consumă benzină/motorină și poluează suplimentar, iar banditul șantajist din primărie la adresa Azomureș nu  spune acum nimic!
 Să zicem de baloane galbene, cum e culoarea partidului hoțesc, din banii publici, oferite elevilor? Să mai zicem de transmisiuni în direct  la gunoiul TV cu casetele pe banii publici luate din primărie de porcul român, pe intermediarul cu publicitate al banditului etnic din primărie, care se laudă că duce presa bovină la notar? Să mai căutăm ce neterminați de actori de partid prestează și ce zdrențe de consilieri de retardat al lui Florea umflă banii? La fel, la afacerea capitală culturală europeană, cu zeci de mii de euro umflați probabil pe vreun bandit cu publicitatea de la hoțul ordinar din primărie sau de la jegul lui prins cu mită de la Coral prin director de primărie! Noul PNL, cuibul tuturor jegurilor etnice târgumureșene. Nu crezi, DNA? Mai caută sau ajută subordonații borfașilor să spună ce știu, măcar pe legea avertizorului public, iar hoții o vor lua este botul putred și nu vor mai fura nici măcar pe neamurile proaste sau pe firmele rataților cu carnet de partid din primărie, CJ și CL. Chiar așa, nu pregătești niște încercări de mituire pentru liberalii cei veseli și beneficiari de dedicații pe firme proprii sau familion? Și cum rămâne cu păcăliciul lui Florea care a luat mită de la Coral și e liber?! Așteptați ca borfașul să scape de ANI și să candideze după furtul anterior sau nu mitei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu