miercuri, 9 septembrie 2015

Acuzatul că a luat mită de la firma Coral, vă invită să vă bucurați de afacerile pe firme abonate la bandiții PDL Mureș! Clodu Maior a uitat de mită!



Acuzatul că a luat mită de la firma Coral, vă invită să vă bucurați de afacerile pe firme abonate la bandiții PDL Mureș! Clodu Maior a uitat de mită!

Pentru că bandiții lui Florea au uitat că gagiul e  prins de ANI cu 35.000 de lei luați ilegal, pe PFA inventat de porcul lui pedelist din primărie- pramatia etnică - și că EVZ a scris din surse DNA că Maior a luat mită prin Kagan Ildiko de la Coral, scursurile continuă reclama pe penal și din considerente de furt etnic. Din curiozitate, retardatul de partid al lui Florea știe câte  din firmele alea sponsorizează la clubul banditului pedelist? Atenție, DNA și la firmele care sponsorizează Zile și Iglesias și care rimesc facilități fiscale de la banditul PDL! Pentru că banii se întorc pe cuvânt de….sponsor!  Atenție, DNA, bandiții sunt mereu etnici! Știm că lăturile fură etnic, cât îi mai lăsați pe jegurile de români la butoanele hoției via primărie? Atenție și la retardatul lui Florea, care face lobby pentru firmele iubite de hoții etnici PDL Mureș și de primărie!
 Pont gratis, DNA, căutați afacerea indicatoare rutiere, pentru firmele rezolvate de banditul din primărie și PDL pe scuza reabilitare drumuri din banii europeni. Afaceri de zeci de mii de indicatoare și căutați cum banditul din primărie îi cumpără unui șmecher  și vopseaua pentru trasările rutiere! Curtea de conturi l-a găsit pe mega-borfașul român  și cumpărându-i containere la gunoiul de Țerbea, ca între borfași co-județeni! Hoții pur etnice, UDMR Mureș, șantajat cu statui, petreceri, Peninsula, festivaluri ale secuilor, tace!

În câteva zile, redeschidem tronsoanele de drum reabilitate din fonduri europene
Miercuri, 09 Septembrie 2015 15:11 | Imprimare | Email



Marime text:


Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, a verificat, miercuri, 9 septembrie 2015, stadiul lucrărilor de reabilitare şi modernizare a străzilor Mihai Viteazul, Ştefan cel Mare şi Mihail Kogălniceanu. „Vreau să adresez, în primul rând, mulţumiri societăţilor comerciale care efectuează lucrări în aceste zone, pentru profesionalismul de care dau dovadă în realizarea acestor lucrări. Desigur, nu putem uita echipa din cadrul Primăriei Tîrgu Mureş care se preocupă de bunul mers al desfăşurării activităţilor. Am certitudinea că, în câteva zile, vom invita târgumureşenii să circule cu plăcere cu autoturismele pe noile tronsoane de drum reabilitate din fonduri europene, în cea mai mare parte a lor.”


Biroul de presă al primăriei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.