duminică, 20 septembrie 2015

Orașul bandiților lui Dorin Florea, fost al florilor



Orașul bandiților lui Dorin Florea, fost al florilor
Pentru cei mai departe de fenomenul hoției etnice, Târgu-Mureș e orașul... florilor. Pentru ceilalți, e orașul... bandiților lui Florea. Tot orașul florilor, dar ale răului. Argumente:
1.     Pentru că bandiții lui Florea, scursurile subordonate și javrele din camarilă, primesc dedicații prin decizii luate de pungașul mare, inițiatorul dedicației etnice, adică toți bandiții români PDL sunt serviți pe construcții, reabilitări, parcări, publicitate, indicatoare rutiere, locuri de joacă, patinoare ș.a.m.d.,  tot ce vor hoții români din primărie și partidul borfașilor.
2.     Pentru că au la mână și șantaj toți ratații de la presa de propagandă a borfașului pedelist care fac afaceri cu primăria banditului.
3.     Pentru că bandiții lui Florea transportă, inclusiv pentru primărie, pe dejecții etnice cunoscute și cu carnetul hoțului de partid.
4.     Pentru că presa e șantajată de bandiți cu publicitate, chirii, diplome, publicări în colecții  diverse și prin îndopări ca pentru porci.
5.     Pentru că jegurile au angajat borfașii alcooliști din SRI și Armată, au cărat gașca din Jandarmerie și alte instituții, pe care i-au cadorisit cu pistoale Glock.
6.     Pentru că retardatul a ajuns în primărie pe PFA inventat.
7.     Pentru că bandiții au luat mită în primărie, de la firm Coral, cum scriu unii, din dosare DNA.
8.     Pentru că tot consiliul local e alcătuit din borfași care au votat șantajați sau nu pentru bastardul PDL, furând doar aici un milion de euro.
9.     Pentru că scursura ilegală pe PFA  a lui Florea face lobby pentru porcii lui.
10. Pentru că în  primărie bandiții pdl și-au adus neamurile proaste.
11. Pentru că borfașul a promovat scursurile care nu au câștigat alegerile și le-a trimis la București.
12. Pentru că orice dement ajunge consilier de dement PDL și i se oferă ușă în primărie și mega-cadouri.
13. Pentru că banditul face festivaluri pe/cu demenții din PDL, fie actori sau nu, guriștii de gașcă.
14. Pentru că bandiții au folosit banii publici în provocarea securistă cu vandalii imaginați de bețivan.
15. Pentru că DNA are n dosare, dar muncește doar după epoca Curcă.
16. Pentru că dementul ia amenzi pentru atacuri la adresa minorităților și înlătură simbolurile și realizările istoriei făcute de maghiari, dar curtează secui și semnează pentru ținutul secuiesc!
17. Pentru că au la mână  presa târgumureșeană cu numele oamenilor veniți de la SRI.
18. Pentru că banditul face achiziții pe firme care nu au obiectul cerut de activitate. Banditul român nu se jenează!
19. Pentru că banditul are interese imobiliare și pază gratuită la vilă.
20. Pentru că în delegații folclorice ale primăriei participă foștii sereiști.
21. Pentru că bandiții recompensează pe sindicat și prin tabere javrele cu manipulări și dejecție securistă, recte comunitarii.
22. Pentru   pentru borfași maghiarul bun e doar cel care îi lasă să fure și semnează pentru mafia românească.
23. Pentru că scursura inaugurează suporți de biciclete, cumpără sandale și vaporizatoare …iarna!
24. Pentru că  proștilor de subordonți din primărie le e frică de mafioți și nu dau borfașul român în cercetare pe legea avertizorului public, care dă turnătorului statut de martor sub acoperire.
25. Pentru că banditul a decontat pentru bastardul de partid transporturi, inclusiv ale galeriei, abonamente FCM/ASA și a furat banii publici pentru bandiții cu parcări, gunoi și altele, care nu investesc nimic pentru că hoțul din  primărie le cumpără el nocturne,  vopsea, indicatoare, tomberoane. Orașul hoțiilor hoților lui Florea, mândri că aveți hoții români? 
26. Pentru că bastardul are niște rahaturi etnice de avocați abonați.
27. Pentru că banditul a pierdut proces de un milion de euro pentru Weekend, cu Moga.
28. Pentru că banditul ridică mașinile ilegal, cu spurcăciune sereistă, pentru că banditul român a făcut parcări ilegale, a trasat marcaje rutiere ilegale. 
29. Pentru că mai toată camarila banditului are condamnări definitive, ca jigodiile foste în uniformă, are cercetați și urmăriți penal sau complici, ca retardatul lui Florea cu fotbalul pe neamuri proaste și cu dorințe de furt la șefia primăriei, cum vrea mega-hoțul etnic. 
30. Pentru că bandiții lui Florea au recompensat lichelele care au furat pentru ei, cu șefii la instituții, la direcții, în primărie, la București.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.