sâmbătă, 12 septembrie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș vă fură 100.000 de lei pe motiv de Susţinerea promovării folclorului în şcoli, în timp ce fraierii de părinți cotizează sau sunt șantajați cu semnături pentru termopanele și asfaltarea cerută de mafiotul din primărie și partid!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș vă fură 100.000 de lei pe motiv de Susţinerea promovării folclorului în şcoli, în timp  ce fraierii de părinți cotizează sau sunt șantajați cu semnături pentru termopanele și asfaltarea cerută de mafiotul din primărie și partid! Hoția românească, în orașul în care banditul etnic majoritar fură doar după 1918!
În timp ce părinților li s-au cerut bani pentru parchet, rașchetare, proiectoare și perdele și au fost obligați să semneze pentru termopane, asfaltări și pișcotări, afaceri pe care  banditul etnic din primărie și PDL le face pe gașca abonată Valpet, Astor, Lasprom și alții, prostimea nu se prinde că banditul  etnic din PDL și primărie topește 25.000 de euro pe….susținerea promovării folclorului în școli. Să ghicim, afișe pe tipografia banditului PDL cu fostă nașă în primărie sau pe alt dement român?!   Sau poate pe scursura SRI cu dragoste pentru folcloriști și folcloriste?! Aici sunt banii dumneavoastră și interesele mega-hoțului edelist, angajați ai primăriei dați lăturii este bot culegea avertizorului public și banditul nu poate afla ca la DNA, cu jegul etnic trimis la interogatorii, cine e martorul acuzării!
P.S. DNA, treci la muncă, trimite porcii de români care fură în judecată! Mafia e pur etnică, famiglia borfașilor și subordonaților care iau mită în primărie, cum scrie presa centrală, nu cea șantajată de borfașul lui Florea cu notarul la care duce viermii din presa pupincuristă de mafiot și de retardatul lui adus în primărie ilegal, pentru chirii, diplome, chefuri, publicitate, nedenunțarea ziariștilor via SRI și așa mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.