sâmbătă, 19 septembrie 2015

Au și lichelele FRF umorul lor: centrul de excelență în orașul hoției fotbalistice pe scursurile PDL



Au și lichelele FRF umorul lor: centrul de excelență în orașul hoției fotbalistice pe scursurile PDL
Lichele FRF foste sau actuale au un apetit pentru asocieri cu borfași. Atenție la centrul de excelență Tricolor în orașul cu hoția ajunsă la DNA, cu banditul lui Florea luând mită în primărie și cu hoții care pun mâna pe hoteluri și spații  sub  scuza cazării.
Pentru lichelele FRF, poate explicați apetența pentru borfașii târgumureșeni. Iar DNA Târgu-Mureș fără Curcă, atenție la bandiții din primărie și la retardatul lui Florea  care a luat mită în primărie!
1.     Pentru dementul care și-a tras loc de divizie a doua în campania electorală. Scursura etnică cunoscută și bronzată pentru calitatea de adevărat mare român.
2.     Pentru borfașul PDL care a cumpărat loc prin primar PDL de Sânnicolau Mare. Banditul scursurii.
3.     Pentru retardatul prins cu mită și de ANI, cu borfașul care îi dezafilia Craiova pentru a-i aduce jucători. Borfașul scursurii etnice.
4.     Pentru milioanele de euro date de banditul PDL Mureș pe familionul găinarului PDL Mureș.
5.     Pentru transferurile care nu au ajuns  în bugetul local, pentru că retardatul lui Florea a scris că are cheltuieli mai mari ca veniturile.
6.     Pentru banii neplătiți la buget de porcul lui Florea, care aștepta ca banditul de partid să îi de banii și pentru impozite.
7.     Pentru potlogăriile Cupa liceelor cu bani virați(100.000 de euro anual!)  pe FCM/ASA, cu IȘJ șantajat  de mafia din PDL.
8.     Pentru Joma din banii publici de la mafioții din primărie și PDL. Sute de mii de euro.
9.     Pentru borfașii urmăriți penal din primărie și CL, în furtul de un milion de euro cu lichelele PDL-PSD-UDMR, șantajații de porcii din primărie și cu afaceri pe primărie sau pe neamurile proaste ale porcului ilegal de primărie.
10. Pentru neamurile proaste ale banditului lui Florea, strecurate în club, unii condamnați definitiv. Jegurile clasice ale mafiotului PDL Mureș.
11. Pentru jegurile pur PDL și UDMR infiltrate în FCM/ASA.
12. Pentru mita în elicopter a dementului Țerbea(mort fără   iubitul lui porc alături, din păcate pentru dosarele ANI și DNA ale cretinului) și pentru lichelele FRF care nu au trimis clubul hoților PDL în a doua  divizie, cum scrie regulamentul.
13. Pentru porcii FRF și LPF care au mâncat  ca porcii la Țerbea și nu le-a stat în gât.
14. Pentru șmecheriile ASA în curtea și pe... pereții tăi, pentru transport gratuit pe mașinile asocierii banditului lui Florea și pentru decontarea abonamentelor pe javrele zise șefi de asociație de prorietari.
15. Instalația de nocturnă de 200.000 de euro folosită gratuit de banditul lui Florea. Ca de la mega-hoț la retardat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.