duminică, 13 septembrie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și urarea etnică! Din nou!Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și urarea etnică! Din nou!
Pentru jegurile etnice din Primăria Târgu-Mureș, propaganda pur etnică, fără menționarea aleșilor maghiari, dovedește încă o dată că porcii sunt mereu români, că scursurile fură românește și că transformă siteul pe bani publici în unealtă de  promovat jegurile care iau mită….românește și fură pentru jegul retardat pe care banditul îl vrea urmaș la hoțiile lui etnice. Care este! Desigur, jegurile...ziaristice SRI și marii români șantajați cu chirii și publicitate aprobă mega-hoții români și fac campanii pentru orice excrement majoritar! DNA, ANI, angajați din primărie cu mită luată sau șantajabili  cu Legea avertizorului public, ne scăpați de mega-hoții români?
La mulţi ani, pompierilor mureşeni!
Vineri, 11 Septembrie 2015 12:42 | Imprimare | EmailMarime text:
     13 septembrie 1848 este şi va rămâne în conştiinţa poporului român ca un moment de mare curaj şi de responsabilitate. Eroii din Dealul Spirii, conduși de căpitanul Paul Zăgănescu, şi-au asumat astfel fundamental şi definitiv misiunea de salvatori, de oameni cu spirit de sacrificiu, pe care, iată, pompierii o îndeplinesc până în zilele noastre.
      Avem convinderea, dragi pompieri, că veți cinsti memoria predecesorilor, iar atunci când va fi nevoie veți avea puterea de a vă ridica la înălţimea faptelor şi a eroismului acestora.   
     “Ziua pompierilor din România” ne oferă prilejul de a-i felicita pe toţi pompierii militari şi civili care şi-au asumat, cu dăruire şi abnegaţie, nobila misiune cu care au fost învestiţi, aceea de apărători ai vieţii, valorilor materiale şi spirituale ale societăţii româneşti.dr. Dorin Florea                                                                  Claudiu Maior
Primarul municipiului Tîrgu Mureş                                       Viceprimar


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu