marți, 15 septembrie 2015

Bandiții lui Florea pupincuresc la acuzatul că a umflat mita de la Coral, găinarul cu banii dați ilegal de potlogarul lui din PDL și primărie! Site pe banii publici, reclamă pentru hoții PDL Mureș, publicitate de la descreieratul lui Florea care se laudă cum duce presa bovină la notar, în cartelul leprelor și gramatică de consilier jegos al retardatului lui Florea!



Bandiții lui Florea pupincuresc la acuzatul că a umflat mita de la Coral, găinarul cu banii dați ilegal de potlogarul lui din PDL și  primărie! Site pe banii publici, reclamă pentru hoții PDL Mureș, publicitate de la descreieratul lui Florea care se laudă cum duce presa bovină la notar, în cartelul leprelor și gramatică de consilier jegos al retardatului lui Florea!
Gagiul cu facultatea terminată pe la 36 de ani, dar angajat de hoțul etnic șef al PDL Mureș pe PFA de ingineraș inventat de mega-banditul etnic în 48 de ore (3 iulie înființare, 5 iulie angajare, atenție, DNA  la porcii PDL din primăria mega-hoțiilor etnice care își aduc toți găinarii pe PFA în primărie!) vine în fața elevilor! Tomnaticul s-a găsit să dea din gură referitor la școală! Atenție, firmele cadorisite de mafioții din Primăria Târgiu-Mureș cu afaceri la școli sunt tot cele ale porcilor PDL Mureș sau din camarila mafioților din Primărie! Verificați asta la borfașul care a luat mită de la Coral și e complice la furtul …bronzatului! Borfașul etnic, pe care hoțul dement vrea să îl lase urmaș la furtul pe carnet de partid, într-un Târgu-Mureș în care se insistă ca toate hoțiile să fie pe porcii români.
Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, a participat luni, 14 septembrie a.c. la festivităţile prilejuite de începerea noului an şcolar. Prezent la cele două colegii naţionale, “Alexandru Papiu Ilarian” şi “Unirea”, viceprimarul a declarat: “Este o zi minunată pentru noi toţi, părinţi, elevi, cadre didactice… Doresc să transmit tuturor celor prezenţi multă sănătate, putere de muncă şi succes în activităţile şcolare. Vreau să anunţ în mod public că, în curând, vor începe lucrările de mansardare la Colegiul Naţional “Unirea” urmând ca, în termen de 8 luni, să readucem aici cele 5 clase de elevi de la liceul “Costantin Brâncuşi”. Vreau să mai amintesc faptul că, în timpul vacanţei de vară, Primăria Tîrgu Mureş a efectuat numeroase lucrări la instituţiile de învăţământ din oraş, lucrări ce au constat în reabilitări de pardoseli la sălile de sport, lucrări de hidroizolații integrale, reabilitări integrale grupuri sanitare, înlocuire sistem de iluminat conventional cu LED, reabilitări săli de curs – Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” 2 săli, Școala Gimnazială „George Coşbuc” 4 săli, Liceul Tehnologic „Electromureș” 1 sală, Colegiul Naţional „Unirea” 5 săli (aceste 5 săli au fost renovate la Lic Constantin Brâncuși, dar în ele își vor desfășura cursurile elevii claselor 0 – IV de la Colegiul „Unirea”). De asemenea, a fost distribuit material de reparații și zugrăveli la toate instituțiile de învățământ. Nu în ultimul rând, am ţinut neapărat ca luni dimineaţa să redeschidem circulaţia autovehiculelor pe străzile Bernady, Mihai Viteazu, Kogălniceanu spre bucuria şi, în acelaşi timp, mirarea celor care nu au crezut că se va putea circula pe aceste tronsoane de drum.”



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.