marți, 8 septembrie 2015

Colegul de presă Ponta atacă concurența Ghiță TV și Varan TV. Vă vine să credeți ce ar fi făcut cu România copiatorul dacă românii erau cretini și îl alegeau președinte? Mândru că am votat împotriva unui român!



Colegul de presă Ponta atacă concurența   Ghiță TV și Varan TV. Vă vine să credeți ce ar fi făcut cu România copiatorul dacă românii erau cretini și îl alegeau președinte?Mândru că am votat împotriva unui român!
Demența jegurilor  PSD și camarila a lovit din nou. Așa-zisul al doilea om în stat și-a permis să sune președintele televiziunii publice și să îi reproșeze că promovează prin știri furtul intelectual al gagiului. Un alt copiator inutil, Ponta, care face pe marele român cu bonă etnică filipineză, pentru că românii îi put, se lansează în comentarii la adresa unei televiziuni care combate dejecțiile Ghiță TV și Alienarea 1 TV. Vă vine să credeți că micul  Titulescu se dădea coleg cu ziariștii de ziua mondială a presei?! Frate cu dracul e mai aproape, decât coleg cu ziariștii!

Premierul Victor Ponta transmite un mesaj cu ocazia Zilei Mondiare a Libertăţii Presei. Acesta se adresează "colegilor din presă", fără să facă de această dată discriminări între cei care îl susţin şi cei care îl critică.

"Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei, le urez tuturor colegilor din presă, inclusiv celor care mă critică indiferent ce fac, mult succes în munca lor! Avem împreună datoria să ajutăm la ridicarea societății românești, inclusiv prin calitatea dezbaterii publice, și puteți conta pe mine în construirea unei agende publice constructive, cu respect pentru argumente și cetățeni.

Articolul 30 din Constituția României privind libertatea de exprimare este, poate, cea mai puternică lectură pe care o putem parcurge cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei", scrie Ponta pe Facebook.

"Azi, 8 septembrie 2015, se împlinesc exact 4 ani de când SC “Realitatea Media” SA a fost declarată în stare de insolvență. La momentul declarării insolvenței, datoriile către Bugetul de stat consolidat erau în sumă de 36,04 millioane RON. La 4 ani de la acel moment, respectiva societate nu doar că nu a plătit nimic din datorie, dar a acumulat în plus 56,59 milioane de RON (neplătind nimic din datoriile curente pe care orice altă firmă sau persoană fizică le achita conform legii). În total, datoriile actuale către Bugetul de stat consolidat sunt azi de 92,63 milioane RON (peste 20 milioane Euro) și în fiecare zi se acumulează noi sume!

ANAF a întreprins toate măsurile legale posibile (cerere faliment la Tribunalul București Secția a VII-a civilă, sesizare penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, sesizare CSM) însă toate acestea au rămas fără efect concret până în prezent, fiind “în lucru” (ceea ce evident că arată o disfuncționalitate în activitatea judecătorului sindic responsabil)", mai scrie Ponta.

Contactat marti de HotNews.ro si intrebat daca a fost supus unor presiuni politice pe aceasta tema, Stelian Tanase s-a limitat, pentru moment, sa declare ca "in ultimele zile am avut doua discutii foarte neplacute cu Generalul Oprea, pe tema faptului ca [TVR] a dat despre plagiat (...) Un telefon vineri, dupa materialul pe aceasta tema difuzat joi, al doilea luni, inaintea materialului difuzat ieri". Tanase a spus, fara a da alte detalii, ca "nu e prima data cand primesc astfel de telefoane de la politicieni, dar nu tin cont de ele".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.