joi, 3 septembrie 2015

La Târgu Jiu nocturna din bani publici ajunge la fier vechi, la Târgu-Mureș scursurile lui Florea au lăsat instalația din banii publici în contul datoriilor neplătite de retardat și familion la stat!La Târgu Jiu nocturna din bani publici ajunge la fier vechi, la Târgu-Mureș scursurile lui Florea au lăsat instalația din banii publici în contul datoriilor neplătite de retardat și familion la stat!
DNA încă nu a rezolvat hoția bandiților PDL Mureș și a scursurilor șantajate din CL cu afaceri pe primărie sau altceva și s-a făcut că nu știe că hoțul etnic numărul 1 al Târgu-Mureș a cumpărat instalația de nocturnă, cu 200.000 de euro, în timp ce golănașul se lăuda cu o altă instalație de nocturnă din  pseudo-sponsorizarea de 600.000 de euro, pe care retardatul o folosește gratuit, pe carnet de partid și pe care jegul a lăsat-o la fisc, în contul datoriilor neplătite! Atenție, DNA, bandiții PDL Mureș sunt tot cei cu mita de la Coral, cu PFA inventat pe carnet de partid la bastardul din Primăria Târgu-Mureș și hoții cu dosare penale care au furat ca scursuri majoritare Târgu-Mureșul, împreună cu udemeriștii cu afaceri pe  primăria borfașului etnic român. 


Sponsorul lui Iglesias și furnizorul de nocturnă pentru familionul lui Maior primește afacere de 20 de milioane de la Primăria Târgu-Mureș. Previzibil sau ce?!
Dacă ai activități care se împletesc armonios cu ideile și interesele pedeliștilor din primărie poți să pupi banii publici fără număr. Mai dai o sponsorizare la primărie, pentru concertul Iglesias, mai tai copacii fără să ai calificare, dar asta e apă de ploaie, pentru că grosul vine apoi.  Desigur, doar o coincidență că 10 firme sunt abonate la găinarii din primărie, care se laudă apoi că sute de alte firme cu afaceri la primărie dau ortul popii. Pentru că nu mai primesc dedicațiile pe care se bazau de la hoți PDL?!
Primăria municipiului Târgu-Mureş a atribuit societăţii Insta Grup SRL Târgu-Mureş un contract în valoare de 20,16 milioane lei, pentru furnizare de lucrări pentru reabilitare, mentenanţă şi separare a Sistemului de Iluminat Public, mentenanţă şi construcţie de canalizaţii pentru reţelele de transmitere de informaţii şi de reţele de fibre optice municipale şi servicii energetice pe raza municipiului Târgu-Mureş”. Conform portalului licitatiapublica.ro, la licitaţie au participat trei oferte, iar “prevederile articolelor 29, alineat 2, indice 1 din OUG 34/2006 actualizată, nu sunt aplicabile, respectiv nu sunt lucrări diverse şi neprevăzute”. Potrivit site-ului listafirme.ro, Insta Grup SRL Târgu-Mureş are ca obiect de activitate lucrări de instalaţii electrice, este controlată de Valentin Teofil şi Magdalena Mureşan şi a încheiat exerciţiul financiar 2012 astfel: afaceri de 15,99 milioane lei, profit de 3,57 milioane lei şi 67 de angajaţi. Zi de zi dixit.
nstalatia de nocturna care este montata pe stadionul TranSil, unde FCM Targu Mures disputa meciurile pe teren propriu, a costat circa de 600.000 de euro.
FCM Targu Mures va avea nocturna de 600.000 de euro! Primul stalp a fost instalat!
Fondurile au provenit de la o firma privata si sponsori, a declarat, joi, vicepresedintele Consiliului de Administratie al clubului Claudiu Maior.
Instalatia de nocturna a fost primita si depozitata, in urma cu cateva zile, in zona stadionului TranSil, unde FCM Targu Mures disputa meciurile pe teren propriu, iar joi au fost ridicati primii doi stalpi ai acesteia. http://www.sport.ro/liga-1/fcm-targu-mures-va-avea-nocturna-de-600-000-de-euro-primul-stalp-a-fost-instalat.html
Afacerea nocturnă din banii târgumureșenilor sau cum fiecare târgumureșean a rămas fără un euro din buget pe afacerea dedicată pe familionul ilegalului ca viceprimar Maior:
Numar anunt de participare: 120124 / 28.04.2011
Denumire contract: Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures
Stare procedura: In desfasurare
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:Primaria Municipiului Tirgu-MuresAdresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: Maria-Magdalena Grama , Tel. 0265-268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: 0365-801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro , Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau localaActivitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilorFurnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: str. Caminului nr. 35 din Municipiul Tirgu Mures  – ceea ce apare ca fiind sediul INSTA GRUP,
Insta Grup, o altă firmă cu abonament la porcii portocalii. Ăștia au tăiat fără calificare copacii din Târgu-Mureș și au adus instalație de nocturnă cadou, de 200.000 de euro, pentru clubul mă-sii lui Maior. Cel puțin 200.000 de euro făcuți praf din bugetul local de porcii lui Florea, plus sute de mii de euro din alte lucrări.


Digisport zicere:

Nocturna care ar putea să ajungă la fier vechi a fost cumpărată acum opt ani când echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu a ajuns în cupele europene.

Lavinia Petriţa, purtător de cuvânt la Primăria Târgu Jiu: Nocturna de la stadionul municipal Târgu Jiu a fost achiziționată în anul 2007 cu ajutorul unui credit de împrumut cu o perioadă de rambursare de zece ani. 4,7 milioane de lei a costat nocturna.

Primăria de la Târgu Jiu caută cumpărător pentru nocturna vechiului stadion, evaluată acum la 3,7 milioane de lei. Problema este că nu există amatori.

Mihai Paraschiv, consilier local: Probabil că ar fi trebuit inițiate mai multe negocieri cu potenţiali cumpărători, poate chiar înainte de a fi demontată, poate ar fi avut o cu totul altă valoare dacă s-ar fi cumpărat direct de pe poziţia unde a fost montată.

Autorităţile locale vor mai organiza încă două licitaţii şi vor să scadă preţul progresiv, cu 20, respectiv 40 de procente.

„Toate componentele stadionului municipal, nocturna, scaunele, gardurile sunt depozitate undeva la marginea oraşului de mai bine de o lună. Dacă nici la următoarele două licitaţii nu se va prezenta niciun cumpărător, investiţia primăriei Târgu Jiu va fi vândută ca deşeu la fier vechi”, transmite corespondentul Digi24 Carla Tănăsie.

Nocturna şi celelalte componente cântăresc 35 de tone. La un preţ mediu de un leu pe kilogram, Primăria ar încasa de la fier vechi 35.000 de lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu