joi, 3 septembrie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au înlocuit panoul căzut cu alt indicator. Dedicația pe Kiss Unicum continuă de la bandiții care au montat zeci de mii de euro pentru a face praf banul public!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au înlocuit panoul căzut cu alt indicator. Dedicația pe Kiss Unicum continuă de la bandiții care au montat zeci de mii de euro pentru a face praf banul public!
Bandiții etnici din Primăria Târgu-Mureș care montează de două mandate zeci de mii de indicatoare inutile, bandiții care decontează din banii publici inclusiv indicatoarele cu parcare sau cu atenție se ridică - care ar trebui plătite de scursurile etnice cu firme care se ocupă de tras cu creta parcări și ridicat mașini (atenție, DNA, Curtea de conturi l-a prins pe bastard și cumpărându-i gunoiului Țerbea containerele din banii proștilor târgumureșeni!) – se ocupă cu montarea de indicatoare inutile. Acolo unde bastardul a montat ilegal parcarea și staționarea camioanelor și autobuzelor interzisă (ilegal pentru că interdicția e valabilă și pentru mașini mici, fiind vorba de legislația care interzice parcarea la 25 m înainte și după trecerea de pietoni semnalizată), banditul  etnic din Primăria Târgu-Mureș a montat alt indicator. După ce primul a căzut pe o mașină și rahații securistului Bretfelean au refuzat să vină și să constate accidentul! Bine că lipitorii de autocolante din campania lui Florea primesc bani pe pseudo-asociația sportivă a  primăriei și poliției locale! DNA,  45.000 de lei cadou pentru borfașii controlați de fostul sereist, recompensați și cu excursii în Grecia și tabere de…pictură a vulturilor albaștri de dejecție sereistă. Pentru amatorii de can-can, căutați cum a fost debarcat Bretfelean de la conducerea SRI Maramureș. Un pont, aici nu a lipit autocolante pentru borfașul etnic și nici nu a fost dus în Grecia, în delegații folclorice ale….primăriei! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.