marți, 8 septembrie 2015

Bandiții PNL Mureș vor la clubul beneficiar al hoției pe retardatul lui Florea un antrenor celebru: Contra! Banditul etnic care a luat mită de la Coral a uitat să se laude și cu asta!



Bandiții PNL Mureș  vor la clubul beneficiar al hoției pe retardatul lui Florea un antrenor  celebru: Contra! Banditul  etnic care a luat mită de la Coral a uitat să se laude și cu asta!
Digisport, prin gura lui Contra, dezvăluie azi că la clubul hoției de un milion de euro pentru care banditul mare PDL/PNL Mureș și scursurile lui  din primărie și consiliul local sunt urmăriți penal se vrea un antrenor: Contra! Omul a zis că a fost contactat și a mai spus de primărie și CJ, adică gașca rahaților PDL/PNL Mureș. Interesele banditești ale etnicilor fiind celebre, scursurile  vor ceva dedicație și alți bani publici de cheltuit pe clubul retardatului de partid! Atenție, DNA, bandiții PDL au făcut praf banii publici  pe tricourile Joma și pe Cupa liceelor pentru tricouri Joma, banii pentru licee (100.000 de euro) fiind dați tot pe clubul retardatului lui Florea!
Atenție, DNA, Țicleanu i-a dat în gât pe hoții PDL din  Primăria Târgu-Mureș și la afacerea cumpărat locul de prima divizie de la Corona Brașov, bandiții au decontat 70.000 de euro pentru 70 de zile de Lăcătuș,  hoția etnică a porcilor pedeliști a păgubit și prin contractul  prin care retardatul lui Florea nu plătește un leu din transferuri și folosește gratis instalația de nocturnă cumpărată de borfașul PDL pentru scursura etnică subordonată (200.000 de euro, cât dă hoțul etnic din primărie pe fiecare patinoar cumpărat de hoț de la Remo Sibiu și intermediarul borfașului de primărie.  Mafia pedelistă/penelistă, dar DNA/PNA nu mai are rude de angajat în primăria mafioților !
P.S. DNA, poate iei borfașii  cu contracte în familie pe subordonații de partid, pe, să zicem, avocatură/notariat. Gunoaiele etnice fac ce pot, semnează de frică cu rahatul de sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.