luni, 21 septembrie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și o nouă afacere pentru scaunele lui Țerbea? Jegul etnic lovește din nou în buzunarul vostru!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și o nouă afacere pentru scaunele lui Țerbea? Jegul etnic lovește din nou în buzunarul vostru!
Poate verifică cineva  pușlamaua dementă din primărie și afacerile porcului etnic portocaliu pe firma lui Țerbea, pe motiv închiriere… scaune.
Afacerea scaune de la hotelurile lui Țerbea, pe 4,5 euro chiria și la 2000 de exemplare maximum (maximum 9.000 de euro pe zi/eveniment). Desigur, porcii din primărie găseau ei ce să bifeze că ar fi fost organizat cu scaunele lui Țerbea;
În pregătire pentru bandiții PDL Mureș din primărie: ziua vârstnicilor, tot în folosul după moarte al jegului Țerbea! Căutați și acolo dedicația borfașului!


ASOCIATIA PENTRU INTEGRARE CULTURALA EUROPEANA

  Judet: Bucuresti
  Oras: Bucuresti
  Adresa Mitropolit Filaret 44 Bucuresti
  Cod Postal: 0
  Telefon: - (Ajutor*)
  Fax: -
  Stare: functiune
Informatii din data de 28-Jul-2011


 Vineri, de la ora 19.30, am fost prezenți în Cetatea Medievală la spectacolul intitulat „Muzica din filme – Hollywood Magic Story”.
Spectacolul a fost organizat de Primăria municipiului Târgu-Mureş, Filarmonica de Stat Târgu-Mureş şi Asociaţia penru Integrare Culturală Europeană, cu ocazia redeschiderii Cetăţii Medievale.
“Bunicii” de la Căminul pentru persoane vîrstnice au răsplătit cu aplauze generoase evenimentul muzical, cu artificii, lasere și efecte speciale.’

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.