luni, 14 septembrie 2015

Bandiții lui Florea pupincuresc. Vorbe alese de la urmăritul penal pentru hoția bani pentru retardatul cu fotbalul din banii publici, jegul pe care borfașul îl vrea la butoane. Banditul a încurcat primăria cu partidul!



Bandiții lui Florea  pupincuresc.  Vorbe alese de la urmăritul penal pentru hoția bani pentru  retardatul cu fotbalul din banii publici, jegul pe care borfașul îl vrea la butoane. Banditul a încurcat primăria cu partidul!
Până una, alta, să vorbească de refugiat unul care nu e penal, complice, angajator de borfași PDL pe PFA și pe obligații de familie DNA/PNA sau golănaș cu amenzi la Consiliul concurenței pentru discriminarea rromilor și a maghiarilor!
DNA, au trecut 6 luni de la urmărirea penală a gangsterului mare, iar banditul pedelist cu mita luată de la Coral prin directoarea de primărie e încă liber! Vreți ca scursura să fie iertată și hoții etnici din primărie să scape, din calculele etnice cerute de ratații SRI și nu numai?


Dragi târgumureșeni
Luni, 14 Septembrie 2015 10:51 | Imprimare | Email



Marime text:





Consider că Europa se află într-o gravă eroare, confundându-se termenii de refugiat, respectiv imigrant.

Este lesne de înțeles că un refugiat alege o zonă, pentru a-și asigura familiei și propriei persoane un trai decent, într-un climat sigur.

Însă, acceptarea acestui val de imigranți, în mod ipocrit și cu excese de generozitate, poate să ducă la continue probleme, într-o Europă cu un anumit nivel cultural, cu o anumită atitudine. Acești imigranți, vin cu un alt nivel cultural și cu o concepție diferită față de spiritul european.

România are prea mari probleme, în ceea ce înseamnă calitatea vieții, încât să-și permită să accepte cote impuse, pe niște considerente greu de înțeles.

Subliniez, că acceptarea imigranților va crea mari probleme Europei – nu doar cultura fiind diferită dar și posibilitățile lor de asimilare fiind diferite de ale noastre.



Dorin Florea

Primarul municipiului Tîrgu Mureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.