sâmbătă, 12 septembrie 2015

Mituiții și hoții lui Dorin Florea și grija lor față de școală. La 2 metri distanță! Poate fac părinții respectivi cuvenitele denunțuri pentru hoția javrelor din Primăria Târgu-Mureș, bastarzii etnici PDL care inaugurează iarna suporți de biciclete și cer semnături pentru golanii PDL și pentru camarila românească care se fac că muncesc la școli! Atenție la borfașul cu mită luată în primărie, nu lăsați ca mega-hoțul român să îl ungă pe șnapanul ratat ca primar!



Mituiții și hoții lui Dorin Florea și grija lor față de școală. La 2 metri distanță!
Poate fac părinții respectivi cuvenitele denunțuri pentru hoția javrelor din Primăria Târgu-Mureș, bastarzii etnici  PDL care inaugurează iarna suporți de biciclete și cer semnături pentru golanii PDL și pentru camarila românească care se fac că muncesc la școli! Atenție la borfașul cu mită luată în primărie, nu lăsați ca mega-hoțul român să îl ungă pe șnapanul ratat ca primar!


150 de elevi din Targu Mures nu mai au sali de clasa. Parintii s-au pus imediat pe treaba, primaria a contribuit cu multumiri
Embed:

Ca la orice inceput de an scolar, multe dintre unitatile de invatamant din Romania nu sunt pregatite sa-si primeasca elevii in conditii normale.

    1
    Comenteaza

La Targu Mures, peste 150 de elevi s-au trezit, cu doar cateva zile inainte de a suna clopotelul, ca nu au unde invata. Cladirea vechii unitati a fost retrocedata, iar in noul spatiu pus la dispozitie nu se pot tine cursuri.

Asa ca parintii s-au apucat de treaba. Santierul din imagini este, de fapt, o sala de clasa in care luni ar trebui sa inceapa cursurile.

Disperati, parintii elevilor, pe cheltuiala lor, au mutat mobilierul scolar dintr-o institutie in alta. Apoi, au trecut la curatenie generala. In timp ce femeile sterg peretii de praf si dau cu mopul, barbatii instaleaza panouri si monteaza bancile.

Parinte: "Nu suntem nici unul de meserie si ne chinuim sa dam gauri in perete, sa fixam perdelele. Nu cred ca primaria nu avea un camion sa ne ajute sa caram mobilierul."

Parinte: "Este o situatie destul de neplacuta, dar pentru copii mai facem si exceptii."

Oamenii spun ca acum o saptamana au fost anuntati ca vechea cladire in care a functionat scoala a fost retrocedata Bisericii Catolice, iar elevii trebuie mutati in alt imobil.

Leontina Boitos, invatatoare: "Oricum, am primit un spatiu la dispozitie, dar a trebuit sa muncim foarte mult, sa ajunga intr-un stadiu functional."

Parinte: "Ne-am mobilizat reciproc. Nu este o situatie normala. Ar fi trebuit Inspectoratul sau Primaria sa se ocupe de aceasta chestie."

In tot acest timp, reprezentantii Primariei nu au facut decat sa multumeasca parintilor pentru efort si solidaritate.

Claudiu Maior, viceprimarul orasului Targu Mures: "Nu cred ca putem discuta, atunci cand ne solidarizam cu un principiu, daca e normal sau nu... Cred ca trebuie sa le multumim cu totii si sa fim alaturi de ei."

Si pentru ca mai au mult de munca, parintii copiilor si-au rezervat tot acest sfarsit de saptamana curateniei la scoala.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.