sâmbătă, 19 septembrie 2015

Hoții din noul PNL discută despre cod de…integritate



Hoții din noul PNL discută despre cod de…integritate
Cu borfași din Târgu-Mureș, urmăriți penal, cu mită luată de la Coral, cu PFA la porcul de partid din primărie, cu dementul agramat complice la furtul mega-hoțului etnic al Târgu-Mureșului, ce puteau discuta lepre din noul PNL decât despre cod de…integritate și prevenire…corupției! DNA Târgu-Mureș fără Curcă, trimite porcii etnici români pe drumul spre pușcărie!

Hotnews
Codul de integritate - reunificarea legislatiei privind incompatibilitati si conflict de interese

"PNL considera ca este o datorie a intregii clase politice fata de cetatenii care ii aleg sa adopte un cod de integritate pentru functiile publice" a afirmat senatorul Alin Tise, care a lucrat, alaturi de senatorul Catalin Boboc, la rezolutia privind codul de integritate.

"PNL considera ca adoptarea unui Cod de Integritate pentru Functiile Publice este necesara pentru incurajarea integritatii si preventirea coruptiei, un cod general, care sa se refere la toate functiile publice - elective sau numite, locale sau nationale care sa priveasca si regimul conflictelor de interese si se refera la indeplinirea cu integritate a unei functii publice" se arata in textul rezolutiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.