marți, 15 septembrie 2015

Alt caz de hoție din banii publici. Atenție, hoții din Primăria Târgu-Mureș și consiliul local încă nu au fost trimiși în judecată, nici jegurile cu mita luată în primărie de la Coral!



Alt caz de hoție din banii publici. Atenție, hoții din Primăria Târgu-Mureș și consiliul local încă nu au fost trimiși în judecată, nici jegurile cu mita luată în primărie de la Coral!
Atenție, DNA a început urmărirea penală la Târgu-Mureș,  dar  hoții încă nu au fost trimiși în judecată. Atenție, DNA la furtul cu Cupa liceelor cu dedicație pe Joma întreținută de hoțul etnic PDL Mureș, cu instalația de nocturnă folosită gratis de spurcăciunea pedelistă a lui Florea, de banii dați premiu de bandiții lui Florea din CL în timpul campionatului! Hoție româno-maghiară pentru retardatul lui Florea cu mită luată în primărie și căutați și șantajul adresat presei de mafioții din primărie, prin publicitate fără licitație, chirii și diplome de 2 lei de la  hoțul român! Milioane de euro pentru mafia românească, cu complicitatea jegurilor de la UDMR care au afaceri cu bastarzii PDL.


Milioane de euro pentru ultimul loc la județ! Consiliul Local din Făgăraș, Brașov, a cheltuit peste 4 milioane de euro pe răscumpărarea stadionului, construirea unei parcări de peste 100 de locuri, “lucrări de reabilitare” și buget pentru o echipă care a strîns 12 puncte în eșalonul comunal în ultimul sezon.

Pe 16 septembrie 2009, autorităţile din Făgăraș se împrumutau de la CEC Bank Sibiu aproximativ 10,8 milioane de lei noi, 2,5 milioane de euro.

În numărul de astăzi al Gazetei Sporturilor, afli toate detaliile despre cum a fost îndatorat orașul cu 30.000 de locuitori pentru 20 de ani pentru o echipă care s-a zbătut în ultimii ani în eșalonul 3, care în 2013 a fost retrasă din competiție și a revenit tot în același an în "Județ". Ce s-a întîmplat cu echipa orașului, Civitas și ce acuzații grave îi aduc localnicii viceprimarului.

Primăria a aprobat pentru anul trecut aproximativ 350.000 lei la echipa din Liga a IV-a. 80.000 euro, un buget deloc de neglijat pentru o grupare de "Județ".

Interviuri cu primarul Făgărașului, Constantin Mănduc, și cu fostul consilier local și director general al ziarului Monitorul, Lucia Baki, care spune că din 2004, "sumele de bani evaporate spre diferite
buzunare ori conturi au urcat de la cîteva sute de mii la peste 4 milioane de euro". Baki a intrat în 2012 în administrația locală și acuză. «Mafia din administraţia publică locală» a reușit însă să mă elimine din CL Făgăraș ilegal după nici doi ani de activitate. Iar jaful a continuat!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.