miercuri, 30 septembrie 2015

A murit Fodor Imre. Vă mai amintiți cum nu furau atunci leprele din Primăria Târgu-Mureș?!



A murit Fodor Imre. Vă mai amintiți cum nu furau atunci leprele din Primăria Târgu-Mureș?!
A murit Fodor Imre, primar de Târgu-Mureș pentru care UDMR chiar a luptat și nu a mimat lupta, înțelegându-se cu mafioții români, ca în perioada bandiților PDL. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească și cum mandatul lui singular nu poate fi comparat cu mandatele multe alte altora, să vă amintiți cum era atunci primăria:
1.     Fără hoți de partid portocaliu  care aduc bandiții de ingineri cu carnet de partid, pe PFA imaginar.
2.     Fără hoți de partid care angajează rudele celor de la DNA și PNA la care a ajuns dosarul hoțului majoritar.
3.     Fără hoți de partid care folosesc bunurile instituției contrar legii avertizorului public, cu până și casetele primăriei furate de banditul PDL pentru scursura TV
4.     Fără hoți de partid care angajează cretinii din PDL și rudele cretine sau nașele cretinoizilor PDL.
5.     Fără demenți care  iau mită de la Coral, fără directori care iau mită de la Coral sau sunt complici la furtul banditului pedelist.
6.     Fără afaceri dedicate pe sportul de partid al mafioților subordonați golanului PDL.
7.     Fără sereiști alcooliști și cu manipulări în campania pe bani publici a leprei etnice PDL.
8.     Fără dedicații pe porcii de intermediari cu publicitatea cu care banditul lui Florea șantajează presa, fără cetățeni de onoare, publicări în colecții ale orașului, fără chirii preferențiale, adică mafia pedelistului versus presa pupincuristă.
9.     Fără bandiți PDL care externalizează serviciile primăriei pe hoții lor, ultimele jeguri etnice cu PFA sau SRL.
10. Fără mafie românească în primărie, cu ultimele scursuri etnice aduse pentru că sunt români verzi, sereiști, de  partid sau obligații ale hoțului suprem al Târgu-Mureșului.
11. Fără atacuri de campanie demne de scursurile sereiste aduse de borfașul pedelist în primărie.
12. Fără urmăriți penal, fără complici, fără bandiții lui Florea care au luat mită în contul afacerilor cu primărie, cum a descoperit presa centrală.
13. Fără cumpărări de instalații  pentru sectantul cu fotbalul sau pușcăriașul cu Salubriservul
14. Fără afaceri pe bandiții români cu cazier.
15. Fără troglodiți angajați pentru campania hoțului etnic PDL, borfași ai  actoriei de partid sau alte scursuri vocale.
16. Fără asocieri cu retardatul lui Florea, cu mă-sa, cu sectanții PDL și cu alți bandiți români din camarila mega-hoțului pedelist.
17. Fără mită dată de bandit angajaților din poliția locală sau primărie, pe pseudo-asociații sportive sau de lipitori de autocolante din banii publici în campania borfașului numărul 1 din primărie și partidul hoțesc.



Wikipedia zicere:
Imre Fodor (n. 16 iunie 1937, Șumuleu Ciuc, județul Ciuc - d. 29 septembrie, 2015, Târgu Mureș) este un politician maghiar din Transilvania, fostul președinte al organizației Consiliului Național Maghiar din Transilvania din Scaunul Mureș. Între 1996-2000 a fost primarul municipiului Târgu Mureș din partea Uniunii Democrate Maghiare din România. La alegerile locale din 2000 a fost clasat mai întâi pe primul loc, iar în al doilea tur de scrutin a pierdut fotoliul de primar la un scor foarte strâns în favoarea lui Dorin Florea, în contextul unui scrutin controversat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.