marți, 22 septembrie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și penalii lor din CL vor să muncească, după începerea anului școlar!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și penalii lor din CL vor să muncească, după începerea anului școlar!
Pentru că scursurile urmărite penal au nevoie de contracte pe bandiții etnici, în general ai PDL, UDMR sau PNL, pungașii stabilesc afacerile referitoare la  școli după începerea anului școlar! Porcilor nu le-au trebuit banii toată vara, ei au nevoie acum. DNA, caută bandiții PL cu reabilitări, mansardări și scursurile din camarila banditului din primărie, caută centralele termice și asfaltările pe rahat abonat la porcul etnic.  Atenție la dedicațiile banditului pe jigodiile PDL, UDMR și PSD, doar jegurile cu carnet de partid și ratații verificați cu alte afaceri pe primărie umflă dedicațiile, ca în orice oraș recuperat după 1918 în care hoția românească e sfântă!
Atenție, DNA, hoții au făcut cupe ale liceelor cu sute de mii de euro, au montat suporți de bicicletă și au adus maimuța să se pozeze cu ea pe banii din publicitatea cătanei. Imagine și reclamă pentru prostul care a luat mită de la sponsorul PDL, nu? Bandiții nu mai pot fura pentru retardatul sportiv, așa că dedică camarilei etnice a gunoiului adus în primărie pe PFA. Așa își cumpără unii elicoptere, dar numai unii bandiți ai lui Florea au nenorocul să... coboare forțat cu ele.
Ședința e joi:

17. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea alocării din bugetul  local a sumei de 250.000 lei pentru achiziţionarea de mobilier şi dotări pentru Grădiniţa cu program prelungit  nr. 16 Tîrgu Mureş.
18. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea alocării din bugetul local a sumei de 750.000 lei + TVA,  pentru realizarea lucrărilor la obiectivul  Modernizare bază sportivă la Liceul cu Program Sportiv Szasz Adalbert”.
19. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea alocării din bugetul  local a sumei de 3.500.000 lei, reprezentând valoarea investiţiei  pentru obiectivul “Studiu de fezabilitate, Proiect tehnic, execuţie mansardare şi reabilitare faţadă interioară la Şcoala Gimnazială dr. Bernady György”.
20. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea alocării din bugetul local  a sumei de 1.038.850 lei pentru obiectivul “Proiectare şi execuţie mansardare Colegiul Naţional Unirea”.
21. Proiect de hotărâre  privind  stabilirea unei proceduri unitare de licitaţie cu strigare, pentru închirierea spaţiilor aflate în administrarea unităţilor de învăţământ şi proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.