luni, 14 septembrie 2015

Hoții lui Florea continuă campania de înălbire a jegului



Hoții lui Florea continuă campania de înălbire a jegului
Se știe că bandiții lui Florea se folosesc de siteul pe bani publici pentru reclamă la hoții PDL Mureș și pentru excrementele penale(cu dosare ANI/complici/sectanți, beneficiari ai hoției porcului mare de partid) ale dementului și hoțului etnic. Indiferent ce borfaș e în PDL/noul PNL.  Legea avertizorului public spune clar  că folosirea bunurilor instituției, angajarea mafiotului din propriul partid în primărie, politizarea instituției și angajarea rudelor dementului PDL sunt ilegale! Dați hoților români peste bot?
 Atenție, DNA,  încă nu ați trimis mega-hoțul în judecată și borfașul lui care a luat mită în primărie e încă în  primărie, împreună cu complicea? Sau vă e teamă de stricarea hoției etnice a bandiților români? Mafia românească, cea mai tare mafie locală din țară, sub veghea gangsterilor din SRI și sub supravegherea demenților care se dau mari români și sunt șantajați de mafioții PDL și din primărie.


„Odată cu începerea noului an şcolar, se redeschide circulaţia autovehiculelor, aşa cum am şi promis, de altfel. Chiar dacă unii cetățeni au fost îngrijorați că lucrările de reabilitare nu vor fi finalizate până la începerea noului an școlar, acestea au decurs conform graficului de lucrări și au fost finalizate la timp. De azi se reia circulația pe str. Mihai Viteazul - (tronson str. Alexandru Papiu Ilarian - str. Verii și tronson Verii - sens giratoriu - o bandă de circulație), Piaţa Bernady Gyorgy, str. M. Kogălniceanu, str. Bolyai Farkas (tronson str. M.Kogălniceanu - str.Borsos Tamas). Mulţumesc societăţilor comerciale care au lucrat non stop şi au reuşit în timp record să finalizeze aceste importante lucrări în municipiul Tîrgu Mureş”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.