vineri, 11 septembrie 2015

Bandiții PDL Mureș vă ridică autoturismele din cartiere, cu lepădăturile lipitoare de autocolante în campania electorală din banii publici (afacerea 3000 de autocolante, magazin FCM) , bandiți etnici de duhoare sereistă care visează la beție vandalii imaginari!



Bandiții PDL Mureș vă ridică autoturismele din cartiere, cu lepădăturile lipitoare de autocolante în campania electorală din banii publici (afacerea 3000 de autocolante, magazin FCM),  bandiți etnici de duhoare sereistă care visează la beție vandalii ...imaginari!
Poate bandiții PDL Mureș, presa șantajată de scursura lui Florea (atenție DNA la dedicațiile borfașilor  fără licitații!) și alți bandiți de români care pupincuresc gazetărește și pentru chirii, diplome, publicități ilegale  retardatul lui Florea și golanul care a luat mită în primărie află că ridicarea mașinilor e ilegală, fie și în folosul golanilor etnici abonați la primăria scursurii etnice, cu dejecțiile din poliția locală care vroiau să vă ridice mașinile și noaptea, așa cum ceruse borfașul ingineraș al lui Florea!
P.S. Chestia mișto e că ilegalul, prinsul cu PFA inventat de porcul lui din PDL pe calificare imaginară și acuzatul că a luat mita de la Coral prin Kagan Ildiko vorbește de respectarea legii! Să mori tu, Clodu, tatii, asta e din capul tău sau din pixul jegului agramat de consilier?

DNA, caută cei 45.000 de lei dați de mafiotul PDL scursurii din poliția locală! AS sindicală a primăriei și poliției locale, adică lipitorii de autocolante din banii publici în campania jegului etnic al PDL Mureș!


Respectând legea, ne respectăm pe noi…
Vineri, 11 Septembrie 2015 12:40 | Imprimare | Email



Marime text:




Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, a participat vineri, 11 septembrie a.c. la o acţiune de ridicare de autoturisme în cartierele Tudor şi Dâmbu Pietros. “Prin această acţiune, nu dorim să irităm cetăţenii posesori de autoturisme, ne propunem, între altele, să-i disciplinăm, dacă pot spune acest lucru, pe toţi aceia care, în dispreţul legii, parchează autoturismele ilegal sau, pur şi simplu, le abandonează pe domeniul public. Mulţumesc Poliţiei Locale pentru această iniţiativă şi solicit, în acelaşi timp, tuturor conducătorilor auto să respecte cu stricteţe indicatoarele rutiere amplasate în toate zonele oraşului, pentru a nu perturba traficul rutier. Respectând legea, ne respectăm pe noi şi pe ceilalţi participanţi la trafic”, a declarat viceprimarul



Claudiu Maior.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.